Hesabım
    Hunter Schaffer Liderliğindeki Korku Filmi "Cuckoo"dan Fragman

    Filmde ayrıca Dan Stevens, Jessica Henwick gibi isimler rol alıyor.

    "Euphoria" yıldızı Hunter Schaffer'ın, Dan Stevens, Jessica Henwick, Marton Csoskas ve Jan Bluthardt'la birlikte rol aldığı korku filmi "Cuckoo"nun teaser fragmanı yayınlandı.

    Hikaye, babasıyla birlikte Alman Alpleri'ndeki bir tatil beldesinde yaşamak için Amerika'daki evinden taşınan 17 yaşındaki Gretchen'i konu alıyor. Gretchen sadece yeni bir yere değil yeni bir aileye de uyum sağlamak zorundadır.

    Burada, dilsiz üvey kız kardeşi Alma'ya tuhaf bir ilgi duyan babasının patronu Bay König ile de tanışır. Grechen, çok geçmeden bir şeylerin yolunda gitmediğini fark etmeye başlar ve tuhaf sesler ve kanlı görüntüler onu ailesiyle ilgili bir sırrı keşfetmeye yönlendirir.

    Film, Alman film yapımcısı Tilman Singer (Luz) tarafından yazılıp yönetildi. Markus Halberschmidt, Josh Rosenbaum, Maria Tsigka, Ken Kao, Thor Bradwell ve Ben Rimmer yapımcılığını üstleniyor.

    "Cuckoo" 14 Mart'ra SXSW festivalinde prömiyer yaptıktan sonra Mayıs ayıda ABD'de vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top