Hesabım
    Super Bowl Hafta Sonunda ABD Gişesinde Rekor Düşüş!

    Super Bowl 2024 nedeniyle, Amerika gişesi tüm zamanların en düşük hafta sonu hasılatını elde etti.

    Beyazperde

    ABD gişesi Super Bowl 2024 hafta sonunda keskin bir düşüş yaşadı. Büyük maç, genellikle sinema bileti satışlarını düşürüyor ancak toplam 41 milyon dolar hasılat elde edilen bu hafta sonu, Super Bowl standartlarında bile en kötü gişe performansı olarak rekor kırdı.

    Sinemaların kapandığı 2021 pandemisi bir yana, 1980'lerin ortalarından beri Super Bowl hafta sonunda bu kadar kötü bir sonuç elde edilmiyordu. Hatta 2022'deki "Death on the Nile" ve 2023'teki "Magic Mike's Last Dance"in yardımıyla Super Bowl hafta sonları izleyicilerden daha fazla ilgi çekmeyi başarmıştı.

    Aynı zamanda 14 Şubat Sevgililer Günü'ne giden hafta sonunda, yalnızca bir önemli yeni film yayınlandı: Diablo Cody'nin kaleme aldığı romantik korku filmi "Lisa Frankenstein". Film, 3.8 milyon dolar açılı hasılatı elde etti ve Amerika gişesine ikinci sıradan giriş yaptı.

    Geçtiğimiz hafta vizyona giren casus komedisi "Argylle" ise aldığı kötü eleştirmen puanlarına ve karışık tepkilere rağmen, herhangi bir rakibinin olmadığı sakin hafta sonunda 6.5 milyon dolarla ilk sıradaki yerini korudu.

    Jason Statham liderliğindeki aksiyon filmi "The Beekeeper" 3.5 milyon dolarla üçüncü sıraya yerleşirken, din temalı "Chosen" dizisinin özel gösterimi 3.2 milyon dolarla dördüncü sırada yer aldı. Vizyondaki 9. haftasında olan "Wonka" ise 3.1 milyon dolar hasılat elde ederek ABD Box Office listesinin ilk beşini tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top