Hesabım
    "Twisters" Fragman: Glen Powell ve Daisy Edgar-Jones, Kasırgalarla Savaşıyor!

    "Twisters" (Kasırgalar) 19 Temmuz'da sinemalarda!

    Universal Pictures, "1996'da gişe rekorları kıran Twister'ın güncel bölümü" olarak adlandırdığı "Twisters" (Kasırgalar) filminden ilk fragmanı yayınladı.

    Daisy Edgar-Jones, üniversite yıllarında yıkıcı bir kasırgayla karşılaşan eski bir fırtına avcısı olan ve şimdi New York City'de güvenli bir şekilde ekranlarda fırtınaları inceleyen Kate Cooper'ı canlandırıyor.

    Çığır açan yeni bir izleme sistemini test etmesi için arkadaşı Javi (Anthony Ramos) tarafından açık ovalara geri çağırılır ve burada, gürültülü ekibiyle fırtınaları kovalayan maceralarını yayınlamaktan keyif alan, çekici ve pervasız sosyal medya süperstarı Tyler Owens (Glen Powell) ile yolları kesişir.

    Fırtına mevsimi yoğunlaştıkça, daha önce hiç görülmemiş korkunç olaylar ortaya çıkar ve Kate, Tyler ve rakip takımları, hayatlarının mücadelesinde kendilerini Oklahoma'nın merkezinde birleşen çok sayıda fırtına sisteminin yolunda bulurlar.

    Lee Isaac Chung tarafında yönetilen filmin oyuncu kadrosunu, Brandon Perea, Sasha Lane, Daryl McCormack, Kiernan Shipka, Nik Dodani ve Maura Tierney tamamlıyor. Mark L. Smith'in senaryosunu yazdığı filmin yapımcılığını Frank Marshall ve Patrick Crowley üstleniyor.

    "Kasırgalar" 19 Temmuz'da sinemalarda!

    Universal Pictures

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top