Hesabım
    "Game Of Thrones" Yıldızları Gotik Korku Filmi için Yeniden Bir Araya Geliyor!

    Sophie Turner ve Kit Harington "The Dreadful" filminde başrolleri paylaşacak.

    HBO

    "Game of Thrones" yıldzıları Sophie Turner ve Kit Harington, gotik korku filmi "The Dreadful" adlı gotik korku filmi için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

    Film, 15. yüzyıldaki Güllerin Savaşı döneminde geçiyor ve İngiltere'de toplumun dışında yalnız ve zorlu bir hayat yaşayan Anne (Turner) ve kayınvalidesi Morwen'i konu alıyor. Geçmişlerinden bir adam (Harington) geri döndüğünde, Anne için bir dönüm noktası haline gelecek bir dizi olayı başlatacaktır.

    Proje, Natasha Kermani (Lucky, Imitation Girl) tarafından yazılıyor ve yönetiliyor. Sophie Turner aynı zamanda Greg Lauritano, Luke Daniels, Patrick Muldoon ve Patrick Hibler ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    Turner ve Harinton, HBO'nun popüler fantastik dizisinin sekiz sezonunun tamamında Sansa Stark ve Jon Snow olarak rol aldı. Her ikisi de dizideki performansları nedeniyle Emmy'ye aday gösterildi.

    Filmin çekim tarihleri ​​hakkında henüz bir bilgi yok. "Dreadful", Berlin'deki European Film Market'te (Avrupa Film Pazarı) değerlendirilen pek çok projeden biri olarak dikkat çekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top