Hesabım
    "Scoop" Fragman: Prens Andrew'un Skandal Röportajı Netflix Filmi Oldu!

    Scoop (Atlatma), Prens Andrew'un Newsnight programına verdiği meşhur röportajın perde arkasını anlatıyor.

    Netflix'in, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un 2019'daki meşhur Newsnight röportajını dramatize ettiği "Scoop"tan (Atlatma), ilk fragman yayınlandı.

    BBC'nin Prens Andrew'un hüküm giymiş seks suçlusu Jeffrey Epstein ile olan arkadaşlığı hakkındaki bomba etkisi yaratan röportajı nasıl elde ettiğine odaklanan filmde Gillian Anderson, ünlü röportajı gerçekleştiren Emily Maitlis'i canlandırıyor.

    Proje, Andrew'un kraliyet görevlerinden uzaklaştırılmasına ve Kraliçe'nin Platin Jübile şenliklerinde bulunmamasına neden olan, dünyayı sarsan röportajı başlatan inatçı gazeteciliğin içeriden bir anlatımı olarak tarif ediliyor.

    Prens bu röportajda, Epsteinn kurbanlarınndan Virginia Giuffre tarafından kendisine yöneltilen cinsel saldırı suçlamalarına karşı, "gereğinden fazla onurlu olma eğilimi" gibi tuhaf bahaneler ileri sürerek bu suçlamalarının gerçek olamayacağına kamuoyunu inandırmaya çalışmıştı.

    Film, Sam McAlister'ın bu röportajı konu alan ve belgesellere de ilham olan "Scoops: The BBC’s Most Shocking Interviews from Steven Seagal to Prince Andrew" kitabını temel alıyor. Prens Andrew'a Rufus Sewell, McAlister'a Billie Piper hayat verirken, yönetmen koltuğunda Philip Martin oturuyor.

    "Scoop" 5 Nisan'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top