Hesabım
    Dakota Johnson'dan "The Office" İtirafı: "Kimse Benimle Konuşmak İstemedi"

    Dakota Johnson, "The Office" dizisinin final bölümüne konuk oyuncu olarak katılmıştı.

    .

    Şu sıralarda Sony'nin Spider-Man Evreni'ne ait "Madame Web" filminin tanıtım turlarında olan Dakota Johnson, "The Office" dizisine katıldığında yaşadığı rahatsız edici anları paylaştı ve çekimler sırasında "kimsenin kendisiyle konuşmak istemediğini" iddia etti.

    "Late Night with Seth Meyers" programına katılan "Grinin Elli Tonu" yıldızı, "The Office" setindeki kısa zamanını "hayatımın en kötü dönemiydi" diyerek andı ve sette diğer kişiler arasında "tuhaf dinamikler" olduğunu söyledi. Oyuncu kadrosunun, dizi final yaptığı için üzgün olup olmadığı sorusuna Johnson şöyle yanıt verdi:

    Dakota Johnson "Madame Web" Temalı Elbisesiyle Büyüledi

    "Üzgünlerdi. Ayrıca son 10 yıldır devam eden tuhaf dinamikler de vardı. Bazıları birbiriyle konuşmuyordu ve ben 'Burada olduğuma çok heyecanlıyım!' diye ortama girmiştim. Ve kimse benimle konuşmak istemedi. Kimsenin umurunda değildim."

    İkonik komedi dizisinin hayranı olan Johnson, finalde rol almak üzere davet edildiğinde çekimlerin yarım gün süreceğini düşünmüştü ancak iki hafta sürdü. Johnson "Ve ben lanet olası dizide varla yok arasındayım!" diye espri yaptı.

    9 sezon boyunca süren "The Office"in final bölümü Mayıs 2013'te yayımlandı. Dizide 7 sezon boyunca canlandırdığı Michael Scott rolüne geri dönen Steve Carell'in yanı sıra B.J. Novak, Mindy Kaling ve Joan Cusack gibi başka isimler de final bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top