Hesabım
    "Damsel" Fragman: Millie Bobby Brown, Ejderhayla Savaşan Bir Prenses!

    Netflix, Millie Bobby Brown'ın başrolde oynadığı fantastik filmin fragmanını yayınladı.

    Netflix, "Stranger Things" ve "Enola Holmes" yıldızı Millie Bobby Brown'ın başrolde olduğu yeni aksiyon-fantastik filmi "Damsel"in tam uzunluktaki fragmanını yayınladı.

    8 Mart'ta yayınlanacak olan film, kendisini rakip krallığın Prensi Henry ile görücü usulü bir evlilik içinde bulan genç Prenses Elodie'nin (Brown) hikayesini anlatıyor. Elodie, rakip krallığın, prenseslerini aç bir ejderhaya kurban etme gibi korkunç bir hasat mevsimi geleneğine sahip olduğunu öğrenince durumu daha da karmaşık hale gelir.

    Bir mağarada kaderine terk edildiğinde, hayatta kalmak ve ejderhayla savaşmak için zekasına ve iradesine güvenmek zorundadır. Filmde Millie Bobby Brown'a Robin Wright, Shohreh Aghdashloo, Nick Robinson, Ray Winstone, Ulli Ackermann, Brooke Carter ve Angela Basset eşlik ediyor.

    Juan Carlos Fresnadillo'nun (28 Hafta Sonra) yönettiği filmin senaryosunu Dan Mazeau (Titanların Öfkesi) kaleme aldı. Joe Roth ve Jeff Kirschenbaum projenin yapımcılığını üstleniyor.

    "Damsel" 8 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak. Brown şu anda “Stranger Things”in beşinci sezonunu çekiyor ve geliştirme aşamasındaki üçüncü film için Enola Holmes rolüne geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top