Hesabım
    Bong Joon-ho'nun Yeni Projesi, Kore'nin En Pahalı Filmi Olacak

    "Parazit" filmi ile Oscar tarihine geçen yönetmen sıradaki filminde animasyona yöneliyor.

    .

    "Parasite", "Memories of Murder", "Snowpiercer" gibi filmlerin yönetmeni Bong Joon-ho'nun yeni filmi hakkında bazı detaylar Güney Kore medyası tarafından paylaşıldı. World of Reel'ın aktardığına göre film, derin deniz canlılarını konu alan bir animasyon filmi olacak ve prodüksiyonu 2024'ün ikinci yarısında başlayacak.

    Şu anda adı belli olmayan filmin bütçesi 52 milyon dolar olarak belirlendi. Bu da filmi, Kore tarihindeki en pahalı sinema yapımı haline getiriyor. Filmin dünya çapındaki dağıtımının ise Sony Pictures tarafından üstlenilmesi bekleniyoor.

    Bong'un senaryo üzerinde 2018'den beri çalıştığı ve senaryoyu 2021'de tamamladığı bildiriliyor. Hikayenin derin denizdeki deniz yaşamı ile insanlar arasındaki ilişkiyi konu aldığı söylense de konu ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor.

    2019 yılında "Parasite" (Parazit) filmiyle En İyi Film, En İyi Yabancı Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dallarında ödül kazanan Bong, son olarak, Robert Pattinson'ın başrolde yer aldığı bilim kurgu filmi "Mickey 17"i yönetti ve 2024'ün ilk yarısını, Cannes'da prömiyeri yapması beklenen filmin post prodüksiyonunu tamamlayarak geçirecek.

    Yönetmenin "Mickey 17"den sonra başka bir canlı aksiyon filmi düşündüğü söyleniyordu ama görünüşe göre animasyon projesi öne geçti. Filmin CG animasyonu, Koreli VFX şirketi Force Creative Party tarafından gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top