Hesabım
    Denis Villeneuve, Silinen "Dune" Sahneleri Hakkındaki Umutları Söndürdü!

    "Dune"un orijinal kurgusu dört saatten uzundu ancak filmin son versiyonu yalnızca iki buçuk saat olarak yayınlandı.

    .

    "Dune: Part Two"nun vizyona girmesine bir aydan az bir süre kalmışken, çoğumuz Paul Atreides'in (Timothée Chalamaet) hikayesinin nasıl başladığını hatırlamak için ilk filmi yeniden izlemeyi tercih ediyoruz. Filmlerin DVD gibi fiziksel sürümlerine genellikle bazı silinmiş sahneler gibi ekstra materyal eklense de "Dune" için durum böyle değil.

    Gelecek devam filminin tanıtımı için Collider ile yaptığı bir röportaj sırasında Denis Villeneuve, hayranların son kurguda yer almayan sahneleri görüp göremeyecekleri hakkında konuştu ve "Dune"un tam sürümünün Blu-ray'e veya özel DVD kutu setine aktarılmasına dair tüm umutları tamamen yerle bir etti. Villeneuve şunları söyledi:

    (Sahnelerin) Filmde olmadığında öldüğüne güçlü bir şekilde inanıyorum. Sevgilileri öldürüyorum ve bu benim için acı verici. Bazen çekimleri kaldırıyorum ve 'Bunu kestiğime inanamıyorum' diyorum. Bir samuray bağırsaklarımı deşmiş gibi hissediyorum. Acı verici, bu yüzden bundan sonra geriye dönüp bir Frankenstein yaratamam ve öldürdüğüm şeyleri yeniden canlandırmaya çalışamam. Çok acı verici. Öldüğünde ölmüştür ve bir sebepten dolayı ölmüştür. Sanırım kurgu odasında çok sertim. Egomu düşünmüyorum, filmi düşünüyorum."

    "Dune: Part Two"nun süresi ilk filmden yaklaşık 10 dakika daha uzun olacak ve hikayenin bu kısmı sona ererken, hayranlara yatırımları üzerinde çalışabilecekleri biraz daha fazla materyal sunacak. Film 1 Mart'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top