Hesabım
    Michael Keaton ve Al Pacino'yu Buluşturan Gerilim Filmi "Knox Goes Away"den Fragman!

    Michael Keaton, yönettiği filmde aynı zamanda Al Pacino ve James Marsden ile başrolü paylaşıyor.

    Michael Keaton, yönettiği ve başrolünü üstlendiği, prensipli bir tetikçinin öyküsünü anlatan "Knox Goes Away" ile geri dönüyor. Al Pacino, James Marsden, Marcia Gay Harden gibi isimlerin de rol aldığı gerilim filminden ilk fragman yayınlandı.

    Senaryosunu Gregory Poirier'in (National Treasure: Book of Secrets), kaleme aldığı "Knox Goes Away"de Keaton, yakın zamanda keşfedilen demans hastalığı tamamen kötüleşmeden önce durumu düzeltmeye çalışan tetikçi John Knox'u canlandırıyor.

    Kendi karanlık geçmişine sahip güvendiği bir arkadaşının (Pacino) yardımıyla Knox, görüşmediği oğlunu (Marsden) intikam dolu bir hatadan kurtarmak için polise ve hızla bozulan zihnine karşı yarışır.

    Filmin oyuncu kadrosunu Suzy Nakamura, John Hoogenakker, Joanna Kulig, Ray McKinnon ve Lela Loren tamamlıyor. Geçen yılki Toronto Film Festivali'nde prömiyer yapan film 15 Mart'ta ABD'de vizyona girecek, ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    Keaton'ın yönetmen koltuğunda geçtiği ilk uzun metrajlı filmi, Kelly Macdonald ve Bobby Cannavale'le birlikte rol aldığı 2008 yapımı polisiye gerilim filmi "The Merry Gentleman" filmiydi. "Knox Goes Away" aktörün yönettiği ikinci film. En son Warner Bros/DC'nin The Flash filminde Batman rolüne geri dönen Keaton, yakında Tim Burton'ın "Beetlejuice Beetlejuice" filminde de en ikonik rollerinden birini yeniden canlandıracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top