Hesabım
    Spider-Man Evreni'nin Yeni Filmi "Madame Web" Vizyona Girdi!

    Sony'nin Spider-Man evreni "Madame Web" ile genişlemeye devam ediyor.

    Spider-Man spin-off'u "Madame Web" sinema salonlarında yerini aldı. Sony Pictures'ın Spider-Man yan karakterlerine dayanan evreni "Venom" serisi ve "Morbius"un ardından şimdi de "Madame Web" ile genişlemeye devam ediyor.

    "Marvel yayıncılığının en esrarengiz kahramanlarından birinin bağımsız başlangıç ​​hikayesi" olarak adlandırılan filmin başrolünde Dakota Johnson yer alıyor. Karakterin, çizgi romanlarda anlatılmayan köken hikayesi olarak ele alınabilecek filmde Madame Web filmde, çizgi romanlardaki gibi örümcek ağı benzeri bir yaşam destek sistemine bağlı yaşlı bir kadın değil.

    Dakota Johnson, Manhattan'da yaşayan 30'lu yaşlarında bir sağlık görevlisi olan Cassandra Webb'i canlandırıyor. Yaşadığı bir kazanın ardından geleceği görme yeteneği kazanan Cassandra, buna alışmaya çalışırken yolu kaderlerinde güçlü bir gelecek olan üç genç kadınla kesişir. Bu genç kadınları korkunç bir sodan kurtarmaya çalışan Cassandra, bir yandan da kendi geçmişindeki sırları açığa çıkarmak zorundadır.

    Filmin oyuncu kadrosunu Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott ve Zosia Mamet tamamlıyor. S. J. Clarkson'ın yönettiği filmin senaryosunu Matt Sazama ve Burk Sharpless kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top