Hesabım
    ABD Box Office: "Bob Marley: One Love" Zirvede, "Madame Web" Çakıldı

    Sony'nin Spider-Man spin-off evreni, Madame Web'in hayal kırıklığı yaratan gişe çıkışıyla zorlanmaya devam ediyor.

    .

    Başlangıçta son derece popüler olan Marvel Sinematik Evreni'nin başarısını desteklemek için tasarlanan, ancak o zamandan beri sadece online mizaha konu olan Sony'nin Spider-Man spin-off evreni için kötü gidişat devam ediyor. Serinin en yeni filmi "Madame Web" bir Sony Spider-Man spin-off filmi olarak şimdiye kadarki en düşük açılış hasılatını elde etti. Bu, 2022'de çok alay edilen "Morbius"un 84 milyon dolarlık küresel hasılatından bile daha düşük.

    Hafta sonunda yalnızca 15 milyon dolar kazanan film, Sevgililer Günü'nden Başkanlar Günü'ne uzan altı günlük gişesinde ise sadece 26 milyon dolar kazandı. Filmin dünya çapındaki toplam açılış hasılatı ise 50 milyon dolar oldu. "Madame Web" diğer süper kahraman filmlerine göre daha ucuza mal oldu; yapım bütçesinin yaklaşık 100 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Ancak aldığı son derece kötü eleştirilerden sonra, filmin gişede bunu yakalaması bile zor görünüyor.

    "Madame Web" 15 milyon dolarla ABD Box Office listesinin ikinci sırasına yerleşirken, ilk sırayı 28 milyon dolar açılış hasılatıyla "Bob Marley: One Love" aldı. Kötü eleştirilerden payını alan "Argylle" vizyondaki üçüncü hafta sonunda 4.7 milyon dolar kazanarak gişeni üçüncü basamağına yerleşti. Film Amerika ve Kanada'daki toplam hasılatını yalnızca 37 milyon dolara yükseltebildi.

    Animasyon film "Migration" (Ördeklerin Göçü) 3.8 milyon dolarla Amerika gişesinin dördüncü sırasında yer aldı ve din temalı "The Chosen" dizisinin sinemalara özel gösterimi 3.4 milyon dolar kazanarak beşinci sırada kendisine yer buldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top