Hesabım
    Zendaya Başrollü "Challengers" Filminden Yeni Fragman!

    Luca Guadagnino'nun yönettiği "Challengers" 26 Nisan'da sinemalarda!

    MGM, "Call Me By Your Name", "Suspiria" ve "Bones and All" filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino'nun yakında çıkacak romantik spor draması "Challengers"ın ikinci fragmanını yayınladı.

    "Euphoria" ve "Dune" yıldızı Zendaya, eskiden başarılı bir tenis oyuncusu olan ve şimdi antrenörlük yapan Tashi Duncan'ı canlandırıyor. Tashi, kendisini tenisçi kocası Art'ın kariyerine adamaya karar verir ancak Art onun istediği kadar başarılı değildir.

    Tashi'nin kocasını kurtarma stratejisi, eski erkek arkadaşı olan yıkık dökük Patrick'le yüzleşmek zorunda kalınca şaşırtıcı bir hal alır. Geçmişleri ve gelecekleri çarpışırken ve gerilim yükselirken Tashi kendine, kazanmanın neye mal olacağını sormalıdır.

    Filmde Art'ı "West Side Story"de çıkış yapan Mike Faist canlandırırken, "God's Country" ve "The Crown" yıldızı Josh O'Connor, Patrick'i canlandıracak.

    Guadagnino, filmin senaryosunu Justin Kuritzkes ile yazdı ve Amy Pascal'la birlikte yapımcılığı üstleniyor. Filmin müziklerini Trent Reznor ve Atticus Ross besteledi.

    "Challengers" 26 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top