Hesabım
    Barry Keoghan, Joker Olarak Geri Dönecek: Hayranlar Memnun Değil!

    Keoghan "The Batman" devam filminde Joker rolüne geri döneceğinin sinyalini verdi.

    Warner Bros.

    Matt Reeves'in 2022 yapımı "The Batman" filminde isimsiz bir Arkham Tutsağı olarak kısa bir süre görünmesinin ardından, Barry Keoghan'ın devam filminde Joker olarak geri dönüp dönmeyeceği büyük bir merak konusuydu.

    Stüdyo henüz resmi bir açıklama yapmasa da Keoghan'ın son röportajlarındaki yorumları, onun devam filminde Batman rolündeki Robert Pattinson'a eşlik edebileceğini gösteriyor.

    Vanity Fair ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Keoghan, "The Batman: Part II"da yer alacağına dair önemli ipuçları verdi; Joker rolünü kesin bir dille onaylamaktan çekinse de filmde rol aldığını inkar etmedi. Bu da "Saltburn" yıldızının gerçekten de Robert Pattinson'la birlikte 2022 filmindeki rolünü yeniden canlandıracağı inancına yol açtı.

    The Batman Filminden Silinen Joker Sahnesi Yayınlandı

    Keoghan, "The Batman - Part II" filmindeki muhtemel dönüşünden ilk olarak Aralık ayında E Talk ile sohbet ederken bahsetmişti. "Bu konuda gerçekten hiçbir şey söyleyemem." diyen aktör sözlerini, "Heyecan verici olurdu, değil mi? Joker'in yeniden canlandığını görmek için. Gülümsemem her şeyi anlatıyor, ne demek istediğimi anlıyor musun?" ifadeleriyle tamamlamıştı.

    Hayranlar Memnun Değil

    Joker, Jack Nicholson, Joaquin Phoenix ve Heath Ledger gibi çok sayıda oyuncu tarafından canlandırılan ikonik bir DC düşmanı. Ancak stüdyonun bu özel kötü adama tekrar tekrar odaklanması, artık yapımcılardan yeni hikayeler isteyen hayranları yordu.

    Keoghan'ın röportajının ardından hayranlar sosyal medya platformlarında hoşnutsuzluklarını dile getirdi ve film yapımcılarını yeni kötü adamların ilgi çekici hikayelerini keşfetmeye çağırdı. Bir kullanıcı, Keoghan'ın Batman'deki Joker görünümünü "gereksiz" olarak nitelendirirken, "Daha pek çok ilginç kötü adamı keşfedebileceklerini düşünüyorum" dedi.

    Diğer bir kullanıcı ise Batman'in haydutlar galerisinden seçilebilecek pek çok başka karakter olduğunu vurgulayarak "Bunun joker içermeyen Batman üçlemesi olmasını gerçekten istedim." dedi.

    Birçok hayran benzer duyguları paylaşarak, Mr. Freeze ve Deathstroke gibi alternatif düşmanların tanıtılmamasından duydukları hayal kırıklığını dile getirdi. Bazıları ise Keoghan'ın ikonik rolü üstlenmesi hakkındaki çekincelerini belirtti.

    Son raporlara göre "The Batman - Part II" çekimleri Ağustos 2024'te başlayacak. Filmin 3 Ekim 2025'te gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top