Hesabım
    Dakota Johnson ve Sean Penn'li "Daddio"dan Fragman

    Yalnıza iki oyuncunun rol aldığı film önümüzdeki yaz vizyona girecek.

    Sony Pictures Classics, şu anda sinemalarda olan ve pek iyi karşılanmayan "Madame Web" filminin yıldızı Dakota Johnson'ın yeni filmi "Daddio"nun fragmanını yayınladı.

    Geçen yıl Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gösterime giren film, New York'un John F. Kennedy Havaalanı'ndan Manhattan'ın kalbine doğru yaşamı değiştiren bir taksi yolculuğunun öyküsünü anlatıyor. Yazar ve yönetmen Christy Hall'un ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde Johnson yolcuyken, Sean Penn taksiyi kullanıyor.

    Film aynı zamanda "The Mandalorian"ın ünlü "Volume" teknolojisinden yararlanan ilk gerçekçi drama olma özelliği taşıyor. Kapalı bir stüdyoda çekilen filmde, bu teknolojiyle çevre görselleri oluşturuldu. Araç, filmin son haline orijinallik havası katan vintage bir görünüm için ayarları değiştirilmiş anamorfik lensler kullanan yüksek çözünürlüklü LED panellerle çevrelendi.

    "Daddio" yalnızca Johnson ve Penn'in rol aldığı iki kişilik bir film. Bu durum filme teatral bir hava kattığından, yönetmen Hall, filmin Sean Penn'e bir kez daha sahneye çıkma isteği verdiğini söylemişti. İki oyuncunun da "tiyatro insanı" olduğunu vurgulayan yönetmen şunları söyledi: “Sean Broadway'deydi; uzun yıllar Sam Shepherd'la çalıştı ve çalışmalarının çoğunu San Francisco'da yaptı. Dakota, muhteşem bir film yıldızı olmadan önce tiyatro yaptı. Bu yüzden bunu bir tür oyun gibi ele aldık."

    "Daddio"nun vizyon tarih henüz netleştirilmedi ancak filmin önümüzdeki yaz aylarında sinemalarda olması bekeleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top