Hesabım
    Marvel'ın Yenilenme Sürecine İlişkin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    Marvel Studios, geçen yılki başarısız hamlelerin ardından gelecek projelerini yeniden düzenliyor.

    Marvel Studios

    The Hollywood Reporter'ın yeni bir makalesi, "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", "Secret Invasion" ve "The Marvels" gibi birçok başarısızlığın ardından Marvel Stüdyoları'ndaki yenilenme sürecinin ayrıntılarına girdi.

    İlk olarak, "Agatha: Darkhold Diaries" için planlanan ek çekimlerin, normalde MCU çalışmalarında standart olarak planlanan beş günlük yeniden çekimler yerine yalnızca tek bir günde tamamlandığı bildirildi.

    Daha sonra Eric Pearson (Thor: Ragnarok, Black Widow) bu yaz çekilmesi planan yeni "Fantastik Dörtlü" filminin senaryosunu geliştirmek üzere sessizce işe alındı. Marvel ayrıca çekimleri Mart ayında Atlanta'da başlayacak olan "Thunderbolts"un senaryosu üzerinde çalışması için "The Bear" dizi sorumlusu Joanna Calo'yu da işe aldı.

    Jonathan Majors'ın şirketle ilişiğinin kesilmesinin ardından Fatih Kang karakterinin MCU'daki geleceğinin ne olacağı tam olarak belli değil. Ancak "Avengers: The Kang Dynasty" başlığının iptal edildiği kesin. Marvel'ın "Quantumania"nın düşük performans göstermesinin ardından karakteri küçültmek için zaten hamleler yaptığı belirtiliyor.

    Marvel Studios'un TV tarafı ise, yürütücü yapımcı Kyle Bradstreet'in "Secret Invasion"da görevden alınmasının bu gerekçenin bir parçası olduğunu öne sürerek, dizi yapımcılarına daha fazla kontrol verecek.

    Marvel Studios, Dizi Çekme Yaklaşımını Değiştiriyor

    Bu değişiklikler hakkında yorum yapan kişilerden biri aktör Mark Ruffalo oldu. GQ'ya konuşan Hulk yıldızı, Marvel'ın çok fazla proje üretmesinden dolayı fanların yorulduğunu düşünüyor:

    "Bence dijitale geçiş gerçekten heyecan vericiydi, ancak Marvel filmlerinde üç yıl beklemek gerekiyordu ve bu da bir gizem yarattı. Bu düzeltmeler gerçekten olumlu şeyler olabilir. Eskisi gibi olacak mı? Bilmiyorum."

    Stüdyo, 20 Mart'ta çıkacak "X-Men '97" ve 26 Temmuz'da çıkacak "Deadpool & Wolverine" ile uzun zaman sonra yeniden gerçek bir heyecan dalgası yaratmış gibi görünüyor. "Deadpool" serisindeki üçüncü filmin fragmanı 365 milyon kişi tarafından izlendi ve "X-Men '97" fragmanı Disney+'ta şimdiye kadarki en çok izlenen animasyon dizisi fragmanı oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top