Hesabım
    Vin Diesel "Hızlı ve Öfkeli 11"in Final Olduğunu Doğruladı

    Hızlı ve Öfkeli serisi, başından planladığı gibi, iki filmlik finalin ikinci ayağı olan 11. filmle sona erecek.

    Universal

    Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında vizyona giren "Hızlı ve Öfkeli 10" filmi, uzun soluklu seriyi sonlandıracak iki filmlik bir finalin ilk ayağı olarak pazarlandı. Ancak filmin galasında Vin Diesel, bu planların değişebileceğini ve Universal'ın finale bir film daha ekleyebileceğini söyleyerek kafaları karıştırdı.

    2023'ün dünya çapında en çok kazanan filmlerinden biri olmasına rağmen "Hızlı ve Öfkeli 10" stüdyo açısından kazançlı değildi, çünkü filmin maliyeti 340 milyon dolar gibi dudak uçuklatan bir seviyeye çıkmıştı. Bu nedenle Universal'ın harcamaları kısma hazırlığı yaptığı, yaklaşık bir ay önce ortaya çıktı. Bu durumda Vin Diesel'in belirttiği gibi bir 12. filmin gelmeyeceği belli oldu.

    "Hızlı ve Öfkeli"de Kemerler Sıkılıyor: Vin Diesel'in Son Filmi Olabilir

    Şimdi bir Instagram paylaşımıyla aktör de yaklaşan 11. filmin (Fast XI ya da diğer adıyla Fast X: Part Two) kesinlikle yolun sonu olacağını açıkça belirtti. Açıklamada Diesel, birçok kez filmden serinin "finali" olarak bahsetti ve hayran kitlesine yıllar boyunca gösterdikleri coşku, tutku ve destek için saygılı bir şekilde teşekkür etti:

    "Hafta sonu yazarlar ve tüm ekiple Fast toplantımızı tamamladık... Finalimizin heyecanının inanılmaz derecede güçlü olduğunu söylemek yetersiz kalır. Vay canına. Çok heyecan verici...

    Herkes hafta sonuna heyecanlı bir şekilde girerken ben hepinizi düşündüm... Hevesinizin ve tutkunuzun yaratıcı yolculuğumuzun arkasındaki itici güç haline geldiği sayısız anı hatırlattı. Destanımıza olan bağlılığınız, onun başarısı ve evriminde eşsiz bir etki oldu... En küçük kızımın da diyeceği gibi, bu çok derin.

    Bu küresel destanın belkemiği olduğunuz için teşekkür ederim, sizin sayenizde ekranı aştı.

    Bu büyük final sadece bir son değil; birlikte inşa ettiğimiz inanılmaz ailenin kutlaması.

    Umarım sizi gururlandırırım!"

    Haber aynı zamanda filmle ilgili aylardır yapılan ilk kamuya açık güncellemeyi ve Diesel'in eski asistanının Aralık ayında 2010'da meydana geldiği iddia edilen bir olaydan kaynaklanan cinsel saldırı nedeniyle kendisine dava açmasının ardından gelen ilk güncellemeyi de işaret ediyor. Diesel yanlış bir şey yaptığını ve iddiaları reddetti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top