Hesabım
    "American Psycho" ve "Dead Zone" Yeniden Çekilecek

    Daha önce sinemaya uyarlanan iki romanın yeni uyarlamaları yapım aşamasında.

    .

    Bret Easton Ellis'in "American Psycho" ve Stephen King'in "The Dead Zone" romanlarının yeni uyarlamaları yapım aşamasında.

    The InSneider'ın bildirdiğine göre, "American Psycho" yeniden çevriminin arkasında Lionsgate var. Mary Harron imzalı 2000 tarihili orijinal filmde Christian Bale beyaz yakalı sosyopat ve güvenilmez anlatıcı Patrick Bateman'ı canlandırdı.

    Stüdyonun hikayeyi modern çağa göre güncelleyen ve karaktere kendi bakış açısını sunan bir yazara açık olduğu söyleniyor.

    Ayrıca, yapımcı Roy Lee ile birlikte King'in "The Dead Zone" kitabının hikayesine dayanan yeni bir film geliştiriliyor. Hikaye, komadan uyanan ve insanlara dokunarak onların geçmişini ve/veya geleceğini görme yeteneği olan bir öğretmen olan Johnny Smith'e odaklanıyor.

    Smith, senatör adayı Greg Stilson'un eline dokunduğunda ve Stilson'ın başkan olacağı ve nükleer bir savaş başlatacağı bir gelecek gördüğünde işler tersine döner.

    King'in bu eserinden uyarlanan, David Cronenberg imzalı 1983 yapımı filmde başrolü Chritopher Walken üstlendi. Ayrıca Anthony Michael Hall USA Network için altı sezonluk bir uyarlamaya öncülük etti. Yeni uyarlama için Lee'nin hâlâ stüdyoyu heyecanlandıracak yeni bir yaklaşıma sahip bir yazar/yönetmen aradığı bildiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top