Hesabım
    "Kung Fu Panda 4"ten "Dune" Esintili Yeni Fragman!

    "Kung Fu Panda 4" Okan Yalabık'ın sesiyle 5 Nisan'da sinemalarda!

    "Kung Fu Panda 4"ün "Dune: Part Two"yu temel alan yeni tanıtımında, Ejderha Savaşçısı Po, mükemmel miktarda "baharat" bulmak için tehlikeli bir çöle girmeye hazırlanıyor.

    DreamWorks Animation'ın devam filmi, ikinci Dune filminin vizyona girmesini fırsat bilerek eğlenceli bir teaser yayınladı. Ejderha Savaşçısı olarak öne çıkmanın mı yoksa Arrakis'i özgürlüğe kavuşturmanın mı daha zor olduğu belirsizliğini korusa da yeni teaser, Po'nun Paul Atreides'i (Timothée Chalamet) çağrıştıran görünümüyle başlıyor.

    Po'nun gerçekten yemek yapmakta kullanılan baharatı aradığının ortaya çıkmasından sonraysa, izleyiciler "Kung Fu Panda 4"te görmeyi bekleyebilecekleri komik ve aksiyon dolu sahnelere göz atma şansını elde ediyor. Ejderha Savaşçısı, kariyeri boyunca birçok rakibin üstesinden geldi ancak hiçbiri Bukalemun kadar tehlikeli olmadı.

    Bukelamun, Tai Lung, Shen ve Kai dahil olmak üzere Po'nun geçmişindeki düşmanların yeteneklerini özümseyebilir. Kahramanımız, Bukalemun'u yenmek istiyorsa yolculuğu boyunca öğrendiği her şeyi kullanmak zorunda kalacak. Şekil değiştirici, öngörülemeyen güçleriyle kahramanları şaşırtmaya devam ederken Po, Ejderha Savaşçısı olarak döneminin en zorlu mücadelesiyle karşı karşıya kalacak.

    "Kung Fu Panda 4"ün yönetmenliğini Mike Mitchell (Troller, Şrek: Sonsuza Dek Mutlu), yapımcılığını ise Rebecca Huntley (Kim Demiş Kötüyüz Diye?) üstleniyor. Filmin orijinal seslendirmesinde Po'ya Jack Black hayat verirken, Türkçe seslendirmesinde Okan Yalabık dördüncü kez Po'ya sesini verecek.

    2008 yılında Akademi Ödülü adayı olan ilk "Kung Fu Panda" filmi, DreamWorks Animation'ın en yüksek hasılat yapan orijinal animasyon filmi oldu ve global gişede 1.8 milyar dolardan fazla kazanan bir seri başlattı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top