Hesabım
    "Friday the 13th" James Wan Yönetmenliğinde Yeniden Çekilebilir

    Jason Blum "13. Cuma" serisini yeniden canlandırmak istiyor.

    .

    Korku yapımcısı Jason Blum, bir süredir "13. Cuma" (Friday the 13th) serisini yeniden canlandırmak istiyor ancak seriyi çevreleyen hak anlaşmazlıkları nedeniyle bunu yaparken uzun süredir engellerle karşılaşıyordu.

    Serideki son film, Platinum Dunes'un 2009'da oldukça olumlu karşılanan yeniden başlatmasıydı. Ancak ilk filmin senaristi Victor Miller ile yönetmen Sean S. Cunningham arasındaki hak anlaşmazlığı, serinin yeni filmler üretememesine neden oldu.

    Geçtiğimiz hafta Blumhouse'un yeni filmi "Imaginary"nin tanıtımı için Collider'la konuşan Blum, şu anda yeşil ışık yakmasını dilediği film hangisi olduğu sorulduğunda projeye olan arzusunu yineledi:

    "Yapacağım şey Friday the 13th olurdu. Bu bir Blumhouse projesi değil ama onu bir proje haline getirmeye çalışıyorum. Bu sadece her zaman sevdiğim bir markaydı. James Wan ve Atomic Monster bu konuda çok tutkulular ve bence bu konuda bizim için bu işi yürütmelerini sağlayabiliriz. Bu çok eğlenceli olurdu."

    "The Conjuring" ve "Aquaman"ın yönetmeni Wan ve Atomic Monster şirketi yakın zamanda Blumhouse ile birleşti ve böylece böyle bir işbirliği mümkün olabilir. Fakat Wan henüz bunun gibi bir yeniden yapım ya da canlandırma yapmadı. Blumhouse'un bu konudaki geçmişi ise biraz karışık. 2018'deki "Halloween" yeniden başlatması son derece başarılıyken, geçen yıl vizyona giren "The Exorcist: Believer" olumsuz yorumlarla karşılandı ve gişede başarısız oldu.

    "Friday the 13th" markasının telif haklarıyla ilgili sıkıntılar devam ediyor olsa da, seri yakında Bryan Fuller'ın A24 ve Peacock yapımı prequel dizisi "Crystal Lake" ile birlikte geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top