Hesabım
    Rebecca Ferguson ve Chris Pratt, Bilim Kurgu Filmi "Mercy"de Başrolü Paylaşacak

    Rebecca Ferguson, Chris Pratt'in de yer aldığı bilim kurgu - gerilim projesine katıldı.

    Warner Bros. / Marvel Studios

    Şu anda sinemalarda olan ve dünya çapında 178.5 milyon dolar gibi başarılı bir açılış hasılatına imza atan "Dune: Part Two"da Lady Jessica olarak bir kez daha izleyici karşısına çıkan Rebecca Ferguson, Amazon MGM Stüdyoları'nın Chris Pratt'in de dahil olduğu bilim kurgu filmi "Mercy"e katıldı.

    Prodüksiyonuna bu ilkbaharda başlanması planlanan projenin yönetmenliğini, yapımcı ve yönetmen Timur Bekmambetov (Wanted) üstlenecek. Deneyimli yapımcı Charles Roven (Oppenheimer) ise yapımcı olarak görev yapıyor. Stüdyonun filmden beklentilerinin yüksek olduğu ve filmi sinemalarda yayınlayacağı söyleniyor.

    Marco van Belle tarafından kaleme alınan "Mercy", yakın gelecekte, sermaye suçlarının arttığı bir dönemde geçiyor. Pratt, şiddet içeren bir suçla suçlanan ve masumiyetini kanıtlamak zorunda kalan bir dedektifi canlandırıyor. Rebecca Ferguson'un rolünün ayrıntıları ise henüz açıklanmadı.

    "Dune: Part Two"daki performansıyla övgü toplayan Ferguson, bundan önce son olarak "Mission: Impossible: Dead Reckoning Part One"da rol aldı ve şu anda Apple TV+ yapımı, beğenilen bilim kurgu dizisi "Silo"nun ikinci sezonunu çekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top