Hesabım
    Dakota Johnson'dan "Madame Web" Yorumu: "Bir Daha Asla Böyle Bir Şey Yapmayacağım"

    Dakota Johnson "Madame Web"e gelen kötü eleştirileri anladığını belirtti.

    Sony Pictures

    Sony'nin "Madame Web" filmi vizyona girdikten hemen sonra, çizgi roman sinema tarihinin en büyük fiyaskolarından biri haline geldi.

    Dakota Johnson liderliğindeki film şu ana kadar Amerika gişesinde yalnızca 40 milyon dolar hasılat elde etti ve dünya çapındaki hasılatı, vizyonda üç hafta sonu geçirmesine rağmen 100 milyon dolar sınırının altında kaldı. Filmin eleştirel puanları da oldukça kötü.

    Johnson, Bustle'a verdiği bir röportajda, filmin "parçalarına ayrılmasına" şaşırmadığını ve yakın zamanda süper kahraman alanına dönme konusunda hiçbir planının olmadığını söyledi.

    "Muhtemelen bir daha asla böyle bir şey yapmayacağım çünkü o dünyada hiçbir anlam ifade etmiyorum. Ve bunu artık biliyorum." diyen Johnson, daha önce filmin yapımıyla ilgili düşüncelerinde oldukça samimi davranmış, mavi perde çekmeyi "kesinlikle psikotik" bir deneyim olarak nitelendirmiş, ancak yönetmen S.J. Clarkson'a büyük güven duyduğunu açıkça belirtmişti.

    "Madame Web" Felaketi Sony'nin Gelecek Planlarını Etkiledi

    Ancak artık film çıktığı için projenin geneliyle ilgili sorunları tartışmaktan korkmuyor ve bu sorunların çoğu stüdyo müdahalesinden kaynaklanıyor gibi görünüyor:

    "Bazen bu sektörde bir şeye imza atarsınız ve bu bir şeydir, sonra siz onu yaparken tamamen farklı bir şeye dönüşür ve 'Bir dakika, ne?' diye düşünürsünüz. [Bu] gerçek bir öğrenme deneyimi… elbette paramparça olmuş bir şeyin parçası olmak hoş değil, ama anlamadığımı da söyleyemem."

    Son zamanlarda eleştirmenler ve izleyiciler tarafından kötü eleştiri yağmuruna tutulan, gişede batan tek süper kahraman filmi "Madame Web" değil ve Johnson bu tür filmlere yönelik tepkilerin gelecekte daha da artacağını düşündüğünü ekliyor:

    "Filmler bir film yapımcısı ve onun etrafındaki sanatçılardan oluşan bir ekip tarafından yapılır. Sayılara ve algoritmalara dayalı sanat yapamazsınız. Uzun zamandır izleyicilerin son derece akıllı olduğuna ve yöneticilerin de onların akıllı olmadıklarını düşünmeye başladıklarına inanıyorum. İzleyiciler her zaman saçmalıkların kokusunu alabilecekler. Filmler yapay zekayla yapılmaya başlasa bile insanlar bunları görmek istemeyecek."

    “Madame Web”, Sony'nin Spider-Man evreninde geçiyor ve Johnson, ölüme yakın bir deneyimin ardından geleceği görme yeteneği kazanan sağlık görevlisi Cassandra Webb'i canlandırıyor. Yeni keşfettiği gücü, onu kötü bir kaşif tarafından avlanan üç genç kızla (Sydney Sweeney, Isabela Merced ve Celeste O'Connor) temasa geçirir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top