Hesabım
    Korku Filmi "Late Night with the Devil"den Fragman

    Stephen King onaylı bağımsız korku filminde, bir talk show sunucusu şeytanla iletişim kurmaya çalışıyor.

    Shudder ve IFC Films'in yakında çıkacak bağımsız filmi "Late Night With the Devil"den filmin tüyler ürpertici retro atmosferini gözler önüne seren yeni bir fragman yayınlandı.

    Efsanevi korku yazarı Stephen King'den övgü alan film, Cameron ve Colin Cairnes tarafından ortaklaşa yazıldı ve yönetildi. Buluntu film tarzındaki hikayede David Dastmalchian, 1970'lerde canlı yayınlanan bir TV programında, şeytanla iletişim kurma girişimi korkunç derecede yanlış giden bir televizyon talk show sunucusu olan Jack Delroy'u canlandırıyor.

    Yeni fragman, Jack'in, "gece kuşları" için televizyonda ilk kez özel bir deneyim yaşama sözü vermesiyle açılıyor. Kendisi ve ekibi, programın geleceği konusunda endişeli görünüyor ve Jack, böylesine paranormal bir gösterinin izleyicilerin hayran kalmasını sağlayacağını umuyor.

    Her ne kadar kavrayışının ötesindeki güçlere bulaşmaması konusunda uyarılmış olsa da, onur konuklarını - Dr. June Ross-Mitchell ve Lilly'yi - ortaya çıkarmadan önce bir hipnozcunun yer aldığı programa devam ediyor. Parapsikolog, Lilly'nin giderek dengesizleşen davranışlarına dikkat çekerek Jack'e geri adım atması için son bir şans verir. Yine de reytingler her şeyden önemlidir ve Lilly korkunç bir şekilde ele geçirildiğinde seyirciyi şok ederek konuşmaya devam ederler.

    Ancak "Late Night With the Devil"de basit bir ele geçirme hikayesinin ötesinde görünenden daha fazlası olabilir. Lilly'nin hayatta kaldığı şeytani ritüel, Jack'in gösteriyi devam ettirme çabaları ve seyirciyi esir alması arasında şeytan, sunucuyla alay ederek ikisi arasında önceden bir bağlantı kurar. Fragman bir yandan gelecek pek çok gerçeküstü korkuyu anlatır, bir yandan da önümüzdeki "son derece rahatsız edici" içerik konusunda uyarıda bulunurken Jack için işler tamamen cehenneme dönüyor.

    "Late Night with the Devil" 3 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top