Hesabım
    Suna Yıldızoğlu'ndan Eski Eşi Kayhan Yıldızoğlu'na Duygusal Veda

    Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti.

    .

    Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı İstanbul’da hayatını kaybetti.

    1966'da Haldun Taner'in yönlendirmesiyle ilk filminde rol alan Kayhan Yıldızoğlu, Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. Yıldızoğlu özellikle rahip, doktor gibi yan rollerle hatırlanıyor. 2015 yılına kadar sahneye çıkmaya devam eden usa oyuncu, 1980'lerden sonra "Çiçek Taksi", "Selena" gibi televizyon dizilerinde de rol aldı.

    Sinemada ve televizyonca uzun yıllar boyunca unutulmaz yapımlarda rol alan Yıldızoğlu'nun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Kayhan Yıldızoğlu ile 1976 yılında nikah masasına oturan Suna Yıldızoğlu da eski eşini andı.

    İkilinin evliği yalnızca iki yıl sürmüş ancak dostlukları hep devam etmişti. Eski eşinin soyadını kullanmaya devam eden Suna Yıldızoğlu, Kayhan Yıldızoğlu'nun vefat haberini alınca büyük acı yaşadı.

    Duygularını sosyal medya hesabından dile getiren Suna Yıldızoğlu, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

    "İç dünyamı keşfeden insan, ne kadar çok öğrendim senden. Aşk bitince sevgi ve saygıyla dostluğumuz sürdü. Zeki, esprili, kültürlü, bilgili insan, hep soyadını taşımaktan onur duyduğum insan, huzur içinde uyu...Kalbimde, annem ve babam gibi, hep yaşıyor olacaksın."

    Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesi yarın öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak, ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top