Hesabım
    Nicolas Cage "Büyük Hazine 3" Defterini Kapattı: "Hazine Bulmak İstiyorsanız Disney'e Bakmayın!"

    Nicolas Cage, "National Treasure" serisinin üçüncü filmi için olumsuz bir güncelleme paylaştı.

    Disney

    Nicolas Cage liderliğindeki 2004 yapımı "Büyük Hazine" (National Treasure) Disney için oldukça başarılı bir aile - macera filmiydi, iyi eleştiriler aldı ve 100 milyon dolarlık bütçeyle 347.5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti.

    2007'deki devam filmi "Büyük Hazine: Sırlar Kitabı" (National Treasure: The Book of Screts) o kadar iyi karşılanmadı ama yine de 130 milyon dolarlık bütçeden 459.2 milyon dolar elde etti. Seriye bir üçüncü film gelme ihtimali de yıllardır konuşuluyordu ancak hiçbir zaman gerçekleşmedi.

    2022 yılının Mayıs ayında, yapımcı Jerry Bruckheimer, Büyük Hazine 3'ün hala geliştirme aşamasında olduğunu söyleyerek umut verici bir güncelleme paylaştı. Bundan birkaç ay sonra da senaryonun Cage'in onayına sunulduğu öne sürüldü. Fakat sonrasında herhangi bir gelişme yaşanmadı.

    Geçtiğimiz Ocak ayında iki filme olumlu baktığını ve Disney'in üçüncü filmi yapmak istememesine şaşırdığını belirten Cage, dün SXSW'de yeni filmi "Arcadian"ın tanıtımını yaparken Screen Rant'a oldukça açık bir şekilde şunları söyledi:

    "Hayır, Büyük Hazine 3 yok. Hazine bulmak istiyorsanız Disney'e bakmayın, tamam mı? Orada değil."

    Cage'in son yorumlarından bu yana herhangi bir şeyin değişip değişmediği belli değil, ancak aktör filmin geleceği konusunda daha kötümser görünüyor ve bu da şimdilik tüm "Büyük Hazine 3" konuşmalarını sonlandırıyor gibi görünüyor.

    Disney, bir sezon sonra iptal edilen yan dizi "National Treasure: Edge of History" ile 2022'nin sonlarında seriyi yeniden canlandırdı. Her iki "Büyük Hazine" filmi de şu anda Disney+'ta izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top