Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın DiCaprio Başrollü Yeni Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Warner Bros. şu anda çekimleri devam eden filmin vizyon tarihini duyurdu.

    .

    Paul Thomas Anderson'ın henüz ismi belli olmayan yeni filmi için vizyon tarihi belirlendi. Warner Bros. filmin 8 Ağustos 2025'ta izleyicilerle buluşacağını açıkladı. Film, yönetmenin IMAX sinemalarda yayınlanan ilk filmi olacak.

    Yayın stratejisi, Anderson'un bir sonraki projesinin büyük ölçekli olabileceğini öne sürüyor. Aslında bu bir ilk değil: Yönetmenin "There Will Be Blood" gibi bazı filmleri devasa ekranlarda harika bir deneyim sunar. Ancak aradaki fark, yeni projenin başlangıcından itibaren ekstra geniş ekranlar için düşünülüyor olmasıdır; bu da bir yönetmenin (ve görüntü yönetmeninin) kamerayla yakalayabilecekleri kapsamın vizyonu açısından büyük fark yaratıyor.

    Filmin hikayesi hâlâ gizli altında tutuluyor ancak kesin olarak bildiğimiz bir şey var ki, oyuncu kadrosu yıldızlarla dolu. Şu ana kadar açıklanan oyuncular arasında Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Regina Hall, Teyana Taylor, Wood Harris, Alana Haim ve Chase Infiniti yer alıyor. Nispeten yakın çıkış tarihi göz önüne alındığında, önümüzdeki aylarda film hakkında giderek daha fazla duymaya başlamamız mümkün.

    100 milyon doları aşkın bütçesiyle Anderson'ın bugüne kadarki en pahalı filmi olması beklenen filmin setinden ilk görseller geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

    .
    .

    Filmin çıkış tarihi aynı zamanda ödül sezonu için de son derece uygun. 11 Oscar adaylığı olan Anderson'ın ödüllerde sıkça konuşulan bir isim olduğu göz önüne alındığında, Warner Bros.'un şimdiden filmin 2026 başlarında büyük bir aday olacağını tahmin etmesi mümkün.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top