Hesabım
    "Wildcat" Fragman: Ethan Hawke Yönetti, Maya Hawke Oynadı

    "Wildcat" ünlü yazar Flannery O'Connor'ın hayatını anlatıyor.

    Oscillscope Laboratories, ünlü yazar Flannery O'Connor hakkındaki yeni biyografi filmi "Wildcat"in ilk fragmanını yayınladı.

    Beğenilen oyuncu Ethan Hawke tarafından yönetilen filmde, Ethan'ın kızı olan ve "Stranger Things" ile çıkış yapan Maya Hawke, O'Connor'ı canlandırıyor. O'Connor, (babasını da kaybetmiş olan) lupus teşhisiyle ilgili ilk romanını yayınlamaya çabalıyor ve annesiyle olan gergin ilişkisiyle baş etmeye çalışıyor.

    Georgia'lı dindar bir Katolik olan O'Connor, Amerika'nın güneyi ve bu bölgeden geçen çeşitli grotesk karakterler hakkında sıra dışı hikayeler anlatırken karanlık bir ton ve kara mizahla övünen 'Güney Gotik' alt türünü icat etmesiyle ünlüydü. Eserlerinde engellilik ve ırk konuları da yoğun bir şekilde yer alıyor.

    En ünlü eserleri, “A Good Man Is Hard to Find” ve “Everything That Rises Must Converge” adlı kısa öykü koleksiyonları ile “Wise Blood” romanıydı. Ölümünden sonra derlenen öykü kitabı 1972'de ABD Ulusal Kurgu Kitap Ödülü'nü kazandı ve kalıcı övgülere konu oldu.

    Filmin oyucu kadrosunda ayrıca Philip Ettinger, Rafael Casal, Cooper Hoffman, Steve Zahn, Vincent D'Onofrio, Alessandro Nivola, Christine Dye, Willa Fitzgerald ve Levon Hawke yer alıyor.

    Ethan Hawke filmin yapımcılığını da üstlendi ve Shelby Gaines'le birlikte yazdı. Ryan Hawke, Joe Goodman, Cory Pyke, Kevin Downes, Jon Erwin ve Daryl Lefever de yapımcılar arasında yer alıyor.

    Filmin prömiyeri Eylül ayında Telluride Film Festivali'nde yapıldı ve 3 Mayıs'ta önce New York City ve Los Angeles sinemalarında kısa bir süre sonra da ABD'de genş gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top