Hesabım
    Sydney Sweeney "Madame Web" Hakkında Sessizliğini Bozdu

    "Ben sadece bir oyuncu olarak işe alındım..."

    Vanity Fair

    Sony'nin Spider-Man Evreni'nin son filmi olan "Madame Web" daha açılış gününden itibaren başarısızlığıyla konuşulmaya başlandı.

    Olumsuz eleştirilerin birçok kişinin biletlerini iptal etmesine katkıda bulunduğu bildirilirken, vizyona girmesinden bu yana "Madame Web" pek çok şakaya konu oldu. Oyuncu kadrosu da filmin başarısızlığına espriyle ya da hafif eleştirilerle yaklaşarak duruşlarını sergiledi.

    Dakota Johnson'ın "Madame Web" Yorumları Sony'i Kızdırdı!

    Filmde Julia Cornwal karakterine hayat veren Sydney Sweeney, geçtiğimiz haftalarda Saturday Night Live'da son projelerinden bahsederken, izleyicilerin onu kesinlikle Madame Web'de izlemediğine dair şaka yapmıştı.

    Şimdi, Los Angeles Times'a film hakkında daha ciddi bir tutumla konuşan Sweeney, "Ben sadece bir oyuncu olarak işe alındım, bu yüzden ne olacaksa olsun oradaydım" dedi. Aktris daha önce de filmin hayal kırıklığı yaratmasına değinmişti.

    "Madame Web"in çok büyük olumsuz tepkiler alması ve Sweeney ile Dakota Johnson gibi yıldızların kendilerini filmden ayırmasıyla "Madame Web 2"nin gerçekleşme şansı son derece düşük. Ama bu, Sweeney'nin süper kahraman filmlerindeki varlığının sona ermesi gerektiği anlamına gelmiyor.

    Oyuncu, Sony'nin Örümcek Adam Evreni'ni geride bırakıp Marvel Sinematik Evreni'ne birkaç farklı şekilde katılabilir. Zendaya'nın MJ'i, Tom Holland'ın Peter Parker'ının kim olduğunu hatırlamadığından Sweeney Black Cat karakteriyle bu Spider-Man serisine dahil olabilir.

    Sydney Sweeney, yakında hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği korku filmi "Immaculate" ile izleyici karşısına çıkacak.

    Arınma
    Arınma
    Vizyon tarihi 26 Nisan 2024 | 1s 29dk
    Yönetmen Michael Mohan
    beraberinde Sydney Sweeney, Álvaro Morte, Simona Tabasco
    Beyazperde
    3,0
    Seanslar! (79)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top