Hesabım
    Geliştirme Aşamasındaki "Eternals 2" İptal Edildi

    Marvel'ın daha az ama sağlam projelere odaklanma kararı uygulamaya alınmış gibi görünüyor.

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un 2021 yapımı "Eternals"ın geliştirme aşamasındaki devam filmini iptal ettiği iddia edildi.

    Hollywood hakkında içeriden verdiği bilgilerle tanınan DanielRPK'nın raporu, Marvel'ın belirli bir dönemde yayınlamayı planladığı film sayısındaki bilinen yavaşlamanın yanı sıra filmlerinde daha az riske ve daha garantili hitlere odaklandığını gösteriyor.

    Oscar ödüllü yönetmen Chloe Zhao tarafından yönetilen "Eternals" vizyona girdikten sonra sert eleştiriler aldı ve dünya çapında gişede yalnızca 402 milyon dolar hasılat elde etti; henüz "süper kahraman yorgunluğu" kavramının konuşulmadığı bir dönemde bu Marvel standartlarına göre oldukça düşük bir hasılattı.

    Yine de "Eternals"ın yayınlanmasından bu yana bir devam filminin söylentisi her zaman gündemdeydi. Ancak stüdyonun bir devam filmiyle ilerleyeceğine dair hiçbir belirti yoktu. Dolayısıyla, filmin iptal edildiği henüz resmen doğrulanmamış olsa da sürpriz olmadı.

    "Eternals" başarısız olduktan sonra Marvel Studios, "Thor: Love and Thunder", "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" ve son olarak "The Marvels" gibi diğer filmlerin de hayranların beklentilerini karşılamada başarısız olduğunu gördü.

    Televizyon yapımları da aynı sert eleştirilerden nasibini alan stüdyonun başkanı Kevin Feige, her iki alanda da niceliği azaltıp niteliği arttırmak için yeniden yapılanmaya gittiklerini açıklamıştı. Bunun bir sonucu olarak, Marvel Studios 2024'te yalnızca bir filmi vizyona sokuyor: 26 Temmuz'da gelecek "Deadpool & Wolverine"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top