Hesabım
    Jeffrey Wright, Spike Lee'nin Akira Kurosawa Uyarlamasına Katıldı

    "American Fiction" ile Oscar adayı olan Wrgiht, filmde Denzel Washington ile birlikte rol alacak.

    .

    Yakın zamanda başrolünü üstlendiği "American Fiction" ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Jeffrey Wrigth sıradaki projesini buldu.

    "Westworld" ve "Angels in America" yıldızı, Spike Lee'nin sıradaki filmi "High and Low"da Denzel Washington ile birlikte rol alacak. Proje, sinema tarihine etkileyici bir iz bırakan usta yönetmen Akira Kurosawa'nın 1963 tarihli ünlü polisiye gerilim filminden uyarlanıyor.

    "High and Low", Kingo Gondo'nun (Toshiro Mifune) National Shoes adlı şirketi satın almak için çabalayan zengin bir yönetici olarak tanıtıldığı bir suç filmi. Ne yazık ki şoförünün oğlunun kaçırılmasıyla her şey değişecek ve şirketteki geleceğini güvence altına almak mı yoksa bir hayat kurtarmak mı istediğine karar vermek zorunda kalacak.

    A24, Escape Artists ve Mandalay Pictures tarafından geliştirilen ve üretilen yeni versiyon Alan Fox ve Lee tarafından kaleme alındı. Apple Original Films ve A24, filmi önce sinemalarda daha sonra ise Apple TV+'ta dünya çapında yayınlamak için işbirliği yapıyor.

    Şu sıralarada kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Jeffrey Wright, "High and Low"un yeni versiyonunda yer almayı tamamladıktan sonra, Warner Bros.'un ertelenen "The Batman: Part II" filmiyle Gotham City'e geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top