Hesabım
    "Downton Abbey" Üçüncü ve Son Filmiyle Geri Dönecek

    Imelda Staunton, üçüncü "Downton Abbey" filminin çekileceğini doğruladı.

    .

    Geçtiğimiz Şubat ayında, The Daily Mail'de yer alan bir haber, sevilen İngiliz dönem dizisi "Downton Abbey" için gizli bir prodüksiyon sürecinin başladığını öne sürüyordu.

    Dizinin yedinci sezonuyla sürpriz bir şekilde geri dönebileceği konuşulurken, Radio Times, "Downton Abbey'in yeni bölümleri için hazır bir plan yok" şeklinde bir güncelleme paylaştı.

    Ancak şimdi, dizinin başrol oyuncularından biri, dizinin yeni bir sezonla değil fakat yeni bir filmle geri döneceğini doğruluyor.

    Imelda Staunton bu hafta BBC Radyo'dan Zoe Ball ile gerçekleştirdiği bir röportajda, üçüncü bir "Downton Abbey" filminin yapım aşamasında olduğunu ve bunun son film olduğunu belirtti.

    Julian Fellowes imzalı "Downton Abbey" 2010-2015 yılları arasında altı sezon boyunca yayınlandı. Oyuncu kadrosu 2019'da aynı adlı uzun metrajlı bir film için geri döndü ve 2022'de devam filmi "Downton Abbey: A New Era" vizyona girdi.

    The Sun'a göre yeni projenin çekimlerine bu yaz başlanacak. Devam filminin, hikayeyi 1920'lerin sonlarında kaldığı yerden devam ettirmesi bekleniyor. Gazete ayrıca Oscar adayı aktör Paul Giamatti'nin son filmin kadrosuna geri döneceğini de bildirdi. Giamatti, 2013 Noel özel bölümünde Harold Levinson rolünü oynamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top