Hesabım
    Keanu Reeves Yeni Filminin Setinde, Yeni Tarzıyla Görüntülendi

    Keanu Reeves, Jonah Hill'in yönettiği "Outcome" filminin setinde görüntülendi.

    Lionsgate

    Keanu Reeves, yeni filmi "Outcome" için, uzun zamandır görünümünün bir parçası olan uzun saçlarını kestirdi. 59 yaşındaki sevilen aktör, yeni imajıyla çekimleri yakın zamanda başlayan filmin setinde fotoğraflandı.

    Entertainment Tonight

    Jonah Hill'in yönettiği "Outcome"da Reeves, "kendisinden zorla gizemli bir video klip alındıktan sonra şeytanlarıyla yüzleşmek ve durumu düzeltmek için geçmişinin karanlık derinliklerine dalmak zorunda kalan, hasarlı bir Hollywood yıldızı" olarak tanımlanan Reef karakterine hayat verecek.

    Entertainment Tonight

    Apple Original Films, Cameron Diaz'ın da Reeves ve Hill'le rol almak için son görüşmelerde bulunduğunu duyurdu. Diaz proje için resmen imza attığı takdirde Reeves ile ikinci kez bir araya gelmiş olacak. İkili daha önce 1996 yapımı "Feeling Minnesota"da rol almıştı.

    İlk yönetmenlik denemesini 2019 yılında, yapımcılığını A24'ün üstlendiği beğenilen film "Mid90s" ile gerçekleştiren Hill, yönetmesinin yanı sıra "Outcome"da rol da alacak ve yapımcılığını Matt Dines ve Ali Goodwin ile birlikte üstlenecek. Senaryoyu Hill ve Ezra Woods kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top