Hesabım
    "Beetlejuice" Devam Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

    Michael Keaton'ın Beterböcek rolüne geri döndüğü, Tim Burton imzalı "Beetlejuice Beetlejuice" filminnden teaser fragman yayınlandı.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Pictures, Tim Burton'ın 1988 yapımı kült filmi "Beterböcek"in (Beetlejuice) devam filminden ilk teaser fragmanı yayınladı.

    "Beetlejuice Beetlejuice"ta ikonik Beterböcek karakterine yeniden bürünen Michael Keaton'ın yanı sıra ilk filmde Lydia Deetz karakterine hayat veren Winona Ryder ve Lydia'nın annesi Delia Deetz'e hayat vere Catherine O'Hara da geri dönüyor.

    Yeni filmde kadroya, Lydia'nın kızı Astrid rolüyle katılan "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega da katılıyor ve film Deetz ailesiin üç neslinin, beklenmedik bir trajedinin ardından Winter River'daki evlerine geri dönmesini anlatıyor.

    Hâlâ Beetlejuice'in etkisinde olan Lydia'nın hayatı, asi genç kızı Astrid'in çatı katındaki kasabanın gizemli modelini keşfetmesi ve Ölümden Sonra Yaşam'a açılan kapının kazara açılmasıyla altüst olur. Her iki bölgede de sorunlar yaklaşırken, birisinin Beetlejuice'in adını üç kez söylemesi ve haylaz iblisin kendi kargaşa markasını serbest bırakmak için geri dönmesi an meselesidir.

    Filmi oyuncu kadrosunda ayrıca Justin Theroux, Monica Bellucci ve Willem Dafoe yer alıyor. Tim Burton filmi, Alfred Gough ve Miles Millar'ın yazdığı senaryoda yönetti. Yapımcılığı Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper ve Burton üstleniyor.

    "Beetlejuice Beetlejuice" 6 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top