Hesabım
    Dev Patel'in "John Wick" ile Kıyaslanan Filmi "Maymun Adam"dan Yeni Fragman

    Şiddet dolu aksiyon filminde Dev Patel hem yönetmenliği hem başrolü üstlendi.

    Universal Pictures, Dev Patel'in ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi “Monkey Man”den (Maymun Adam) ikinci bir fragman yayınlandı. İlk gösterimlerinin ardından büyük beğeni toplayan ve John Wick serisi ile kıyaslanan aksiyon filmi 5 Nisan'da sinemalarda!

    Gücü ve cesareti temsil eden bir simge olan Hanuman efsanesinden ilham alan filmin senaryosunu Dev Patel, Paul Angunawela ve John Collee kaleme aldı. Filmin yapımcılığını ise Jordan Peele (Get Out, Nope) üstleniyor.

    Film, bir adamın annesini öldüren ve sistematik olarak yoksulları mağdur etmeye devam eden yozlaşmış liderlere karşı intikam savaşına giren bir adamı konu alıyor. Patel, bir yeraltı dövüş kulübünde kıt bir yaşam sürdüren Kid karakteriyle filmin başrolünü üstleniyor.

    Kid, her gece goril maskesi takarak, para karşılığında daha popüler dövüşçüler tarafından kanlı bir şekilde dövülür. Yıllar süren bastırılmış öfkenin ardından, şehrin kötü niyetli seçkinlerinin yaşadığı bölgeye sızmanın bir yolunu keşfeder. Çocukluk travması büyüdükçe, ondan her şeyi alan adamlarla hesaplaşmak için şiddet dolu bir intikam kampanyası başlatır.

    Filmde Dev Patel'e, Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher ve Makarand Deshpande gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top