Hesabım
    Adam Driver, Coppola İmzalı "Megalopolis" Hakkında Konuştu: "Tanımlanamaz Bir Şey"

    Francis Ford Coppola'nın merakla beklenen filmde Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Forest Whitaker gibi isimler rol alıyor.

    .

    Usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın iddialı yeni filmi "Megalopolis" ufukta görünse de filmden henüz, başlık görseli hariç herhangi bir tanıtım materyali yayınlanmadı ve onaylanmış bir çıkış tarihi yok.

    Şimdilik sadece 2024'te vizyona gireceği duyurulan dev bütçeli ve yıldızlarla dolu film için meraklı bekleyiş sürerken, filmin görkemli oyuncu kadrosunda yer alan Adam Driver, geçtiğimiz günlerde The Face'e ortaya sonucun "gerçekten benzersiz" olduğunu söyleyerek beklentiyi yükseltti.

    Driver film hakkıda şunları söyledi: "Bu tanımlanamaz bir şey, filmi izleyene kadar çok genel bir his uyandırıyor. Sonrasında cevabım mükemmel olacak. Bunun için çok fazla emsal yok ve büyük ölçekte çılgınca, bu da onu benzersiz kılan şey."

    Francis Ford Coppola'nın "Megalopolis"ine İlk Bakış!

    "Megalopolis", yozlaşmış bir belediye başkanıyla çatışan bir mimarın, yıkıcı bir felaketin ardından New York şehrini bir ütopya olarak yeniden inşa etme arayışını konu alıyor. Hikaye, Romalı senatör Lucius Sergius Catilina ile acımasız ve ölümcül bir komploya bulaşan Marcus Tullius Cicero arasındaki tarihi komplodan ilham alıyor.

    Adam Driver, Caesar adlı mimarı canlandırarak oyuncu kadrosuna liderlik ederken Forest Whitaker, Frank Cicero adlı belediye başkanını canlandıracak. Nathalie Emmanuel ise belediye başkanının kızı Julia Cicero'yu canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jon Voight, Aubrey Plaza, Laurence Fishburne, Shia LaBeouf, Talia Shire, Jason Schwartzman, Chloe Fineman, Dustin Hoffman, Giancarlo Esposito gibi isimler yer alıyor.

    Coppola'nın uzun yıllar üstünde çalıştığı ve finansmanını üstlendiği 120 milyon dolar bütçeli rüya projesinin Mayıs ayında Cannes'da prömiyer yapabileceği konuşuluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top