Hesabım
    Julia Roberts, Luca Guadagnino'nun Yeni Filmi "After the Hunt"ta Başrolü Üstlenecek

    Gudagnino'nun oldukça yoğun olan çalışma takvimine yeni bir gerilim filmi eklendi.

    .

    Son yıllarda romantik komedi "Ticket to Paradise" ve Netflix'in kıyamet sonrası gerilim filmi "Leave the World Behind" ile kariyerinde bir canlanma yaşayan Julia Roberts, "Call Me By Your Name" yönetmeni Luca Guadagnino'nun Amazon MGM'de hazırlık aşamasında olan yeni gerilim filmi "After the Hunt"ın kadrosuna katıldı.

    Hikaye, yıldız bir öğrencinin meslektaşlarından birine karşı suçlamada bulunmasıyla kendini kişisel ve mesleki bir dönüm noktasında bulan bir üniversite profesörünü konu alıyor.

    Roberts'ın hayat verdiği bu profesör, çok geçmeden geçmişinden gelen karanlık bir sırrın gün yüzüne çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Oyuncu kadrosunun tamamı ileriki bir tarihte açıklanacak.

    Senaryoyu Nora Garrett yazdı ve Imagine Entertainment adına Karen Lunder ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Brian Grazer ve Allan Mandelbaum da filmin yapımcılığını üstleniyor.

    Guadagnino'nun tenis ve aşk üçgeni draması “Challengers” 26 Nnisan'da sinemalarda olacak. Yönetmen ayrıca, bu yıl Venedik'te prömiyeri yapılması beklenen, Daniel Craig'in başrolünü üstlendiği, Meksika'da geçen romantik drama “Queer”i çoktan çekti ve neredeyse tamamlamak üzere.

    Guadagino'nun sıradaki projesi ise, "Challengers"ın başrol oyuncularından Josh O'Connor'la yeniden bir araya geleceği "Separate Rooms". Yönetmenin bu filmi tamamladıktan sonra "After the Hunt"ı çekmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top