Hesabım
    Spider-Verse Korku Filmi "The Spider Within: A Spider-Verse Story" Yayınlandı!

    Spider-Verse animasyon evreninde geçen kısa film Youtube üzerinden yayınlandı.

    Sony Pictures Animation

    Sony Pictures Animation ve Sony Pictures Imageworks, animasyon 'Spider-Verse' filmlerinin dünyasında geçen "The Spider Within" adlı orijinal kısa filmin tamamını, Youtube üzerinden ücretsiz olarak yayınladı. Filmi aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Kısa filmde Miles Morales (Shameik Moore), Brooklyn'in mahalle dostu süper kahraman rolünü üstlenirken bir yandan da bir genç, arkadaşı ve öğrenci olarak sorumluluklarını birleştirmeye çalışıyor.

    Bu baskılarla yaşadığı zorlu bir günün ardından Miles, bilinçaltında yaptığı bir yolculukta kaygısının tezahürleriyle yüzleşmeye zorlayan bir panik atak yaşar. Sonunda yardım istemenin, şehri kötülerden korumak kadar kadar cesur bir hareket olabileceğini öğrenir.

    "The Spider-Within: A Spider-Verse Story", basketbolcu Kevin Love tarafından yürütülen, zihinsel sağlık alanındaki damgayı kırmak için çalışan ve ürünlere destek sağlayan Kevin Love Fonu ile yapılan bir işbirliği.

    Khalia Amazan tarafından kaleme alınan filmi Jarelle Dampier yönetti. Projenin görsel efekt sorumluları ise Clara Chan ve Joe Darko.

    Proje, geçen yılki "Spider-Man: Across the Spider-Verse" filminin ardından geldi. Filmin finali doğrudan, üçlemeyi sonlandıracak olan "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse"e bağlanarak hayranları merak içinde bıraktı. Ancak ne yazık ki "Beyond the Spider-Verse" için henüz bir vizyon tarihi belli değil.

    The Spider Within: A Spider-Verse Story

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top