Hesabım
    Austin Butler, Darren Aronofsky'nin Yeni Filminde Başrolde!

    Son dönemin yükselen yıldızlarından Austin Butler yeni projesini buldu.

    .

    Geçtiğimiz yıl "Elvis" ile aldığı Oscar adaylığının ardından, bu yıl hem Apple TV+ dizisi "Masters of Air" hem de "Dune: Part Two"daki beğenilen Feyd-Rautha performansıyla güçlü bir geri dönüş yapan Austin Butler, bir sonraki projesinde Darren Aronofsky ile birlikte çalışmaya hazırlanıyor.

    "Black Swan" ve "The Whale" gibi filmlerin yönetmeninin sıradaki projesi, Charlie Huston'ın "Caught Stealing" kitabından uyarlanacak. Sony Pictures'ta hazırlanan filmin senaryosunu Huston kendisi kaleme alacak.

    Butler filmde, 1990'lar Manhattan'ının şehir merkezindeki yeraltı suç dünyasında farkında olmadan vahşi bir hayatta kalma mücadelesine giren, tükenmiş eski bir beyzbol oyuncusu olan Hank Thompson'ı canlandıracak.

    Aronofsky'nin Protozoa yapım şirketi yapımcılığı üstlenecek. Birçok önemli Sony yöneticisinin Aronofsky ile uzun süredir devam eden bir ilişkisi var ve Butler'ın stüdyodaki Don Winslow'un "City on Fire" uyarlamasıyla bağlantısı var.

    Butler, 21 Haziran'da, başrollerini Jodie Comer ve Tom Hardy ile paylaştığı Jeff Nichols imzalı "The Bikeriders" ile beyaz perdede olacak. Butler ayrıca Ari Aster'in sıradaki filmi "Eddington"ın Emma Stone, Joaquin Phoenix gibi başarılı oyuncularla dolu kadrosunda da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top