Hesabım
    "Winnie the Pooh: Blood and Honey 3" Geliyor!

    Ayı Winnie ve arkadaşlarına odaklanan korku serisinin ikinci filmi bugün vizyona girdi.

    .

    Sevilen çizgi filmi kahramanları Ayı Winnie ve arkadaşlarına dayanan korku filmi serisinin ikinci filmi "Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2" bugün sinemalarda gösterime girdi. Variety'nin bildirdiğine göre, serinin üçüncü filmi de yolda!

    "Winnie the Pooh: Blood and Honey 3" üretken korku markası Jagged Edge Productions'tan Rhys Frake-Waterfield ve Scott Chambers tarafından resmen onaylandı. Yapımcılara göre gelecek film, önceki filmlere göre daha büyük bir bütçeye sahip olacak ve orijinal Winnie-the-Pooh hikayelerinden Tavşan, heffalumps ve woozles gibi yeni karakterleri tanıtacak.

    Geçtiğimiz hafta bu film serisini temel alan ve Peter Pan, Bambi, Pinokyo, Tinkerbell gibi diğer çocukluk kahramanlarına dayanan korku filmlerini de içeren bir sinematik evrenin geleceği duyurulmuştu.

    "Twisted Childhood Universe" (Çarpıtılmış Çocukluk Evreni) olarak adlandırılan bu evrende, karakterlere odaklanan solo filmler çıktıktan sonra, tüm karakterler "Poohnnivers: Monsters Assemble" filminde bir araya gelecek.

    Poohniverse: Ayı Winnie, Bambi, Peter Pan, Pinokyo ve Çok Daha Fazlası Korku Evreninde Birleşiyor!

    Kötü eleştirilere rağmen, orijinal "Winnie the Pooh: Kan ve Bal", A. A. Milne'ın sevgili ayısının vahşi, balyoz kullanan bir seri katile dönüştüğünü gösteren bir fikir için 2023'ün başlarında beklenmedik bir gişe başarısı ve kültürel tartışma konusu haline geldi. 50.000 doların altında bir maliyetle üretilen film, dünya çapında inanılmaz bir 5,2 milyon dolar hasılat elde etti; bu, sinema tarihindeki en iyi bütçe-gişe oranlarından biri.

    "Winnie the Pooh: Blood and Honey 2"nin gişe rakamları henüz belli olmasa da, bütçesinin ilkinin yaklaşık 10 katı olduğuna inanılan film, tür dünyasında çok daha iyi karşılandı; birçok kişi bunun selefine göre dramatik bir ilerleme olduğunu belirtiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top