Hesabım
    ABD Box Office: "Godzilla x Kong: The New Empire" Gişenin Yeni Lideri!

    "Godzilla x Kong" dünya çapında yılın en yüksek açılış hasılatına imza attı.

    Universal

    Titanlar, devasa bir açılışla tüm gişe beklentilerini aştı. Adam Wingard'ın "Godzilla x Kong: The New Empire" (Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk) filmi, üç günlük açılışında dünya çapında 194 milyon dolar hasılat elde ederek, "Dune: Part Two"nun 178 milyon dolarlık açılış hasılatını geride bıraktı ve yılın en büyük küresel açılış hafta sonuna imza attı.

    Amerika gişesinde açılışını 80 milyon dolarla ilk sırada yapan film, 81.4 milyon dolarlık bir açılış hasılatı elde eden "Dune: Part Two"nun biraz gerisinde kaldı.

    Filmin dünya çapındaki hasılatınna, ABD dışındaki en büyük katkılardan biri toplam kazancın 44 milyon dolarından sorumlu olan Çin oldu. Üretimi 135 milyon dolara mal olan canavar filminin başarısında Meksika ve Hindistan da öne çıktı.

    Vizyondaki ikinci haftasını geçiren "Ghostbusters: Frozen Empire" (Hayalet Avcıları: Ürperti) 16 milyon dolarla ABD gişesinin ikinci sırasına geriledi. Üçüncü sırada ise 11 milyon dolar ile "Dune: Part Two" yer alıyor.

    Sevilen animasyon serisinin devam filmi "Kung Fu Panda 4" 10 milyon dolar hasılatla dördüncü sıraya yerleşti. ABD Box Office listesinin ilk beşini tamamlayan film ise 3.3 milyon dolar ile Sydney Sweeney liderliğindeki korku filmi "Immaculate" oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top