Hesabım
    "Freaky Friday" Devam Filmi Yönetmenini Buldu

    Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis "Çılgın Cuma 2"de rollerine geri dönecek.

    .

    Disney'in 2003 yapımı aile komedisi "Freaky Friday"in (Çılgın Cuma) devam filmi yaklaşık bir yıl önce duyuruldu.

    Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'ın, bedenleri ve hayatları değişen anne-kız ikilisi rollerini yeniden canlandırmak için geri dönmesi beklenen projenin yönetmen koltuğuna Nisha Ganatra (Late Night) oturuyor.

    Ganatra, "Brooklyn Nine-Nine", "Welcome to Chippendales" ve "And Just Like That" gibi programları kapsayan TV çalışmalarına hafif bir dokunuş getirmesiyle tanınıyor.

    Bu, devam filminin açıklanmasından bu yana projeye gerçek bir ivme kazandıran ilk adım oldu. Curtis ve Lohan'ınn şu sıralarda stüdyo ile görüşmeler gerçekleştirdiği ve çekimlerin önümüzdeki yaz Los Angeles'ta başlayacağı belirtiliyor.

    İki oyuncu da birkaç yıldır devam filmi umutlarından bahsediyordu ancak ciddi görüşmeler ancak nispeten yakın zamanda başladı. "Freaky Friday 2"nin yapımcılığını Andrew Gunn ve Kristin Burr üstleniyor.

    Jordan Weiss'in yazdığı yeni senaryonun hikayeye birden fazla jenerasyonu ilgilendiren yaklaşım getireceği söyleniyor ancak hikaye ya da olay örgüsü detaylarıyla ilgili herhangi bir bilgi henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top