Hesabım
    Francis Ford Coppola, "Megalopolis"ten Sonraki Projesi İçin Çalışmaya Başladı

    Usta yönetmen merakla beklenen "Megalapolis" filminden sonraki ilk projesi için çalışmalara başladı.

    .

    Son filmi "Megalopolis" merakla beklenen Francis Ford Coppola, şimdiden sıradaki filmi için çalışmalara başladı.

    Coppola, senaryo üzerinde uzun yıllar çalıştığı, bütçe yüksekliği nedeniyle hayata geçiremediği ve 11 Eylül'den sonra rafa kaldırmak zorunda kaldığı "Megalopolis"in finansmanını kendisi üstlendi

    Birçok hayran, zorluklarla hayata geçirilen "Megalopolis"in Coppola'nın son filmi olabileceğini düşünüyordu. Ancak 84 yaşındaki yönetmen Deadline'a verdiği röportajda sıradaki projesi üzerinde çalışmaya başladığını söyledi:

    Megalopolis'in bittiğini bilmemin bir yolu da yeni bir film üzerinde çalışmaya başlamamdı. Hiçbir şekilde ucuz olmayacak ama 'destansı bir film' olarak adlandırılabileceğini bilmiyorum."

    Başrolünde Adam Driver'ın olduğu distopik drama "Megalopolis"in vizyon tarihi henüz belli değil ancak bu yıl içinde sinemaseverlerle buluşacağı açıklanmıştı.

    Usta yönetmenin rüya projesi, yıkıcı bir felakete uğrayan New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimar ile yozlaşmış bir belediye başkanının arasındaki mücadeleyi konu alıyor. Hikaye, Romalı senatör Lucius Sergius Catilina ile acımasız ve ölümcül bir komploya bulaşan Marcus Tullius Cicero arasındaki tarihi komploya dayanıyor.

    Caesar adlı mimarı Adam Driver, Frank Cicero adlı belediye başkanını ise Forest Whitaker canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Aubrey Plaza, Laurence Fishburne, Shia LaBeouf, Talia Shire, Jason Schwartzman, Chloe Fineman, Dustin Hoffman, Giancarlo Esposito gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top