Hesabım
    Frankenstein Uyarlaması "The Bride"dan Christian Bale'e İlk Bakış!

    Maggie Gyllenhaal tarafından yönetilen filmden Jessie Buckley'in de ilk görseli yayınlandı.

    Warner Bros.

    Maggie Gyllenhaal'ın "The Bride!" filminden, Christian Bale'in Frankenstein'ın canavarı gibi göründüğü ilk görsel yayınladı.

    Dönem filmi için Warner Bros. ile iş birliği yapan yönetmen, film için geçtiğimiz günlerde yapılan kamera testinden görüntüleri Instagram'da paylaştı. Bale'e ilk bakışın yanı sıra Gyllenhaal, Jessie Buckley'nin gelininin bir fotoğrafını da paylaştı.

    .
    .

    Buckley, Gyllenhaal'ın "The Lost Daughter" filminde de rol almış ve filmdeki performansıyla Oscar adaylığı elde etmişti.

    Gyllenhaal, "The Bride" için tamamı yıldızlardan oluşan bir kadro oluşturdu. Bale ve Buckley'nin karşısında Penélope Cruz, Peter Sarsgaard ve Annette Bening yer alıyor. Filmin ekibinde “Joker” görüntü yönetmeni Lawrence Sher yer alıyor.

    "The Bride" 1930'ların Chicago'sunda geçiyor ve ikonik Frankenstein hikâyesine farklı bir bakış açısı getiriyor. Buckley'nin öldürülen genç kadını yeniden canlanır, ancak onun yeni hayatı, romantizme duyduğu arzuyla yaratıcılarını şaşırtır ve radikal bir toplumsal hareketi ateşler.

    Gyllenhaal'ın "The Bride" filmi yolda olan tek Frankenstein filmi değil. Guillermo del Toro şu anda kendi Frankenstein'ını çekiyor; "Euphoria" ve "Saltburn" yıldızı Jacob Elordi ikonik canavarı canlandırıyor. Del Toro'nun filmi Netflix tarafından destekleniyor ve başrollerde Oscar Isaac, Mia Goth, Lars Mikkelsen, David Bradley, Christian Convery, Charles Dance ve Christoph Waltz yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top