Hesabım
    Melissa Barrera'lı Korku Filmi "Tutsak Abigail"den Yeni Fragman!

    Film, "Çığlık" yönetmenleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tarafından yönetildi.

    Radio Silence yönetmen ekibi (Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett), "Scream" serisinin son iki filmi ve "Ready or Not"ın ardından yeni vampir temalı korku - komedi filmi "Tutsak Abigail" ile geri dönüyor. Yakında vizyona girecek olan filmden yeni bir fragman yayınlandı.

    "Tutsak Abigail"in başrollerinde, yönetmenlerin "Çığlık" filmlerinde de birlikte çalıştığı Melissa Barrera'nın yanı sıra Dan Stevens, Kathryn Newton, Alisha Weir, William Catlett, Kevin Durand ve Giancarlo Esposito rol alıyor. Genç yaşta hayatını kaybeden "Euphoria" yıldızı Angus Cloud da kadroda yer alıyor.

    Film, yeraltı dünyasından güçlü bir ismin on iki yaşındaki balerin kızını kaçıran bir grup suçluya odaklanıyor. Yapmaları gereken tek şey, 50 milyon dolarlık fidyeyi toplamak için kıza bir gece göz kulak olmaktır. Ancak işler planladıkları gibi gitmez.

    İzole edilmiş bir malikanede, kızı kaçıranlar birer birer azalmaya başlar ve geride kalanlar artan dehşetle, içeride kilitli kaldıkları küçük kızın normal olmaktan çok uzak olduğunu keşfederler.

    "Tutsak Abigail"in senaryosunu Stephen Shields ve Guy Busick yazarken, yapımcılığını William Sherak, Paul Neinstein ve James Vanderbilt üstlendi.

    "Tutsak Abigail" 19 Nisan’da sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top