Hesabım
    "The Crow" Yeniden Çevrimi Ağustos'a Ertelendi

    Bill Skarsgård Başrollü "Crow" Haziran ayından Ağustos ayına ertelendi.

    Lionsgate

    Geçtiğimiz ay ilk fragmanı yayınlanan ve eleştirilere maruz kalan, başrolünü Bill Skarsgård'ın üstlendiği "The Crow" yeniden çevriminin vizyon tarihi ertelendi. Rupert Sanders tarafından yönetilen filmin 7 Haziran'da vizyona gireceği biliniyordu, ancak filmin vizyon tarihi Ağustos ayına ertelendi.

    CinemaCon 2024'teki büyük sunumundan sadece bir gün önce Lionsgate, yaklaşan sinema programı için bir dizi değişiklik duyurdu. Bu değişikliklerden biri de The Crow'un Ağustos ayına ertelenmesine neden oldu. Bu hamle, zorlu vizyon haftasından sıyrılmak için yapılmış gibi görünüyor. Zira 7 Haziran haftasına Bad Boys: Ride or Die gelirken, The Crow 23 Ağustos haftasında vizyona girecek ve karşısında; Blink Twice ve The Forge gibi filmler yer alacak.

    1994 yapımı, Brandon Lee başrollü kült klasiğin yeniden çevrimi olan film, James O'Barr'ın yarattığı çizgi roman serisine dayanıyor. Alex Proyas tarafından yönetilen ilk "The Crow" Lee'nin setteki kazayla trajik bir şekilde hayatını kaybetmesiyle hatırlanıyor.

    Lionsgate ayrıca, daha önce 27 Eylül 2024'te vizyona girmesi planlanan Saw XI'i 26 Eylül 2025'e ertelerken, başrollerini Halle Berry, Percy Daggs ve Anthony B. Jenkins'in paylaştığı, Alexandre Aja'nın psikolojik filmi Never Let Go, Saw XI'in önceki tarihi olan 27 Eylül 2024'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top