Hesabım
    "Arap Kadri" Şimdi Sinemalarda!

    Ahmet Mümtaz Taylan ve Necip Memili'nin başrolleri paylaştığı film vizyona girdi!

    Merakla beklenen komedi filmi "Arap Kadri" sinema salonlarındaki yerini aldı ve seyircilerini bekliyor.

    1970 ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayınlanan, Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği Arap Kadri ve Tarzan karikatürlerinden uyarlanan film, yetişkinlerin çocuklarıyla birlikte izleyebilecekleri bir seyirlik olarak vizyona girdi.

    Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu, Eda Özel, Yaşar Karakulak, Neslihan Yeldan ve Sinan Bengier’in rol aldığı "Arap Kadri"nin yapımcılığını PH7, DMC ve NetD üstlendi.

    Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’in senaryosunu yazdığı, Emre Kavuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu film için bir buçuk yıl ön hazırlık yapıldı.

    Farklı mizah anlayışı ile yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen filmde, ormanda yaşayan halk, artık dayanılmaz bir hal alan susuzluk sorunuyla karşı karşıyadır. Bunun için çözüm arayan Tarzan ile çözüm aramayan Arap Kadri ise liderlik çatışması içindedir.

    Arap Kadri özgürlüğüne düşkün, kural tanımaz bir yapıdadır. Şehir yaşamından bıkmış ve ormanın derinliklerinde yaşamayı tercih eden bu renkli karakter, karşılaştığı bu düzenli yaşama da karşıdır. Arap Kadri’nin varlığından haberdar olmadığı kızının ormana gelmesi ve evlilik yolunda ilk adımı atarken babasının yanında olmasını istemesiyle birlikte artık kahramanlarımıza İstanbul yolu görünür...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top