Hesabım
    John Cena, Vin Diesel ve Dwayne Johnson'ın "Hızlı ve Öfkeli" Gerginliği Hakkında Konuştu

    Diesel ve Johnson gerginliğini konu alan bir podcast programına katılan Cena, rol arkadaşları arasındaki çekişmeye değindi.

    Universal Pictures

    "Hızlı ve Öfkeli" yıldızları Dwayne Johnson ve Vin Diesel arasında uzun süredir devam eden çekişme, geçen yıl Johnson'ın "Fast X" (Hızlı ve Öfkeli 10) jeneriğinde Luke Hobbs rolünde sürpriz bir rol oynamasıyla yumuşamış gibi görünüyordu.

    İkilinin arasındaki gerginlik, 2016'da Johnson'ın Instagram'da Diesel'e gönderme yapan aşağılayıcı yorumlarda bulunmasının ardından gündem oldu. Diesel ise kendisinden harika bir performans elde etmek için The Rock'a "sert sevgi" gösterdiğini söyledi.

    Sonuçta Johnson ana seriden "Hobbs and Shaw" yan filmine sıçradı ve "Hızlı ve Öfkeli 9"a katılmadı; bu da bir çıkmaza girdiklerini gösteriyordu. Diesel, 2021'in sonlarında halka açık bir şekilde Johnson'ı geri davet etmek için zeytin dalı uzattı ama Johnson "Geri dönme şansım yok" diyerek bu teklifi reddetti.

    Tüm bu yaşananların arka planında, dokuzuncu film ile seriye katılan ve Diesel'in karakterinin görüşmediği kardeşini canlandıran John Cena da vardı. Aktör yakın zamanda Dax Shepard'ın davayı anlattığı Armchair Expert podcast'inde (People aracılığıyla) yer aldı ve şunları söyledi:

    "Bu konuda kesinlikle söylentiler var. Bunu inkar edemem. Oldukça alfa, kararlı iki insanınız var. İki tane var ama sadece bir tane olabilir."

    Hızlı ve Öfkeli dünyasında sadece bir "misafir" olduğunun farkında olduğunu belirten aktör şöyle devam etti:

    "Emektarların bulunduğu bir soyunma odasına bırakıldığımı hatırlamalısın. ‘Baban ne yapardı?’ ‘Güreşti.’ ‘Büyükbaban ne yapardı?’ ‘Güreşti.’ Ben o ortamda bulundum; odayı tanıdım ve olup bitenlere uyum sağladım.

    Birinin evine, birinin ailesine davet ediliyordum. Ve onların başka bir insana kıyasla fiziksel olarak nasıl göründüklerine bakılmaksızın, bu yalnızca bir seri; dokuz filmden oluşuyor ve bir aksiyon serisi, özel bir şey, en azından buna saygı duyulması gerekiyor. Korumalı alanı almaya çalışmıyorum. Bu benim işim değil. Bana verdikleri için minnettarım."

    Cena'nın kendisi de Johnson'la, Johnson'ın WWE'den aktör olmak için ayrılması konusunda bir çekişme yaşamıştı; sonunda Cena da bu kariyer yolunu seçti ve Johnson'la olan husumetinin "dar görüşlü ve bencil" olduğunu kabul ettiğini açıkladı.

    Serinin son filmi olan "Hızlı ve Öfkeli 11"in 4 Nisan 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top