Hesabım
    "Five Nights at Freddy’s" Devam Filmi İçin Tarih Belirlendi

    2023'ün rekor kıran video oyunu uyarlamasının devam filmi içi hazırlıklar devam ediyor.

    Universal Pictures

    Aynı adlı video oyundan filme uyarlanan korku filmi "Five Nights at Freddy's" ile elde ettikleri devasa gişe başarısının ardından Universal Pictures ve Blumhouse devam filmi için hazırlanıyorlar.

    Filmin yıldızı Josh Hutcherson, geçtiğimiz Ocak ayında, devam filminin hikayesini netleştirme sürecinde olduklarını açıklayarak hayranları sevindirmişti. Şimdi de Universal'ın Dağıtım Başkanı Jim Orr, stüdyonun CinemaCon sunumunda "Five Nights at Freddy's 2"nin 2025 sonbaharında gösterime gireceğini duyurdu.

    2023 sonbaharında vizyona giren "Five Night's at Freddy's" yalnızca 20 milyon dolar gibi oldukça düşük bir bütçeyle çekilmişti. Eleştirmen yorumları genellikle olumsuz olsa da izleyicilerin filme ilgisi yoğundu.

    Amerika gişesinde 78 milyon dolar açılış hasılatına imza atarak tüm zamanların en büyük açılış hasılatı elde eden üçüncü korku filmi oldu. Amerika ve Kanada'da toplam 137.2 milyon dolar hasılat elde eden film, dünya çapında ise 291.4 milyon dolar kazandı ve böylece yılın en çok kazanan korku filmi oldu.

    Film aynı zamanda, Cadılar Bayramı hafta sonu için tüm filmler arasında şimdiye kadarki en iyi açılış, ve "The Super Mario Bros. Movie"den sonra tüm zamanların en büyük ikinci video oyunu uyarlaması açılışı gibi diğer önemli rekorları elde etti.

    Devam filminin kesin vizyon tarihi henüz net olmasa da 10 Ekim 2025'teki "Tron: Ares" ile 7 Kasım 2025'teki Marvel filmi "Blade" arasında vizyona girmesi mümkün görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top