Hesabım
    Keanu Reeves "Kirpi Sonic 3" Kadrosuna Katıldı

    Reeves, filmde Sonic'in karanlık rakibi Shadow karakterini seslendirecek.

    Lionsgate

    Keanu Reeves, Paramount Pictures'ın üçüncü “Kirpi Sonic” filminde Shadow karakterini seslendirmek üzere kadroya dahil oldu.

    Hayranlar, geçen ayki logo duyurusunun ardından karakteri Hayden Christensen'ın seslendireceğini tahmin etmişti, ancak The John Campea Show, bu söylentileri, Shadow performansını büyük bir ismin üstlendiğini söyleyerek yalanladı.

    Reeves'in oyuncu kadrosunu açıkladıktan sonra THR haberi birden fazla kaynaktan doğruladı.

    Filmin ilk görüntüleri geçen hafta CinemaCon'da gösterime girdi ve Jim Carrey'in Dr. Robotnik'inin, daha iri ve oyunlara daha uygun göründüğünü gösteriyordu. Dr. Robotnik, Sonic ile aynı güçlere sahip ama karanlık ve sinirli yapıdaki 'Anti-sonic' Shadow'un gelişinde önemli bir rol oynuyor.

    Bugüne kadarki iki “Sonic” filmi sırasıyla 319 milyon dolar ve 404 milyon dolar hasılat elde ederken, serideki üç filmi de Jeff Fowler yönetti. "Sonic the Hedgehog 3" 20 Aralık'ta ABD'de açılıyor. Ülkemizde ise 17 Ocak 2025'te vizyona girecek.

    Keanu Reeves, yakın zamanda Ana De Armas'ın başrolde olduğu "Ballerina" adlı spin-off'ta John Wick rolüyle bir kez daha izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca Aziz Ansari'nin "Good Fortune" filminde bir melek rolünü üstleniyor ve Jonah Hill komedisi "Outcome"da rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top