Hesabım
    Yeni "Jurassic World" Filmi İçin Jonathan Bailey ve Dev Patel'in Adı Geçiyor

    Scarlett Johansson liderliğindeki filmi Gareth Edwards yönetecek.

    .

    "Bridgerton"ın sevilen yıldızı ve Showtime'ın "Fellow Travelers" dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayarak Critics Choice ödülüne layık görülen Jonathan Bailey'nin, bir sonraki “Jurassic World” filminde başrol oynamak için Universal Pictures ve Amblin Entertainment ile ön görüşmelerde olduğu bildiriliyor.

    Eğer imza atarsa ​​Bailey, "The Creator", "Godzilla" ve "Rogue One" yönnetmeni Gareth Edwards'ın imzasını taşıyan filmde Scarlett Johansson ile birlikte rol alacak.

    Filmde rol alacağı iddia edilen bir diğer isim ise ilk yönetmenlik denemesi "Monkey Man" ile büyük ses getiren Dev Patel. Patel'in filmde rol alabileceğini açıklayan Daniel Richtman (World of Reel aracılığıyla), aynı zamanda filmin "Jurassic City" olarak adlandırılacağını da öne sürdü.

    Filmin prodüksiyonu bu yaz İngiltere'deki Sky Studios Elstree'de devam edecek. Senaryoyu Steven Spielberg'in yönettiği orijinal "Jurassic Park" ve devam filmi "The Lost World"ün senaryolarını da yazan David Koepp kaleme aldı.

    "Jurassic Park" veya "Jurassic World" filmlerinden hiçbir oyuncu kadrosunun yer almayacağı yeni filmin, olayların aynı süreklilik içinde ortaya çıktığı, serinin kısmen yeniden başlatılması olması bekleniyor.

    Spielberg, Frank Marshall ve Patrick Crowley, 2 Temmuz 2025'te gösterime girmesi planlanan filmin yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top